|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Poszukuję butów 36, letnich sukieneczek, bluzeczek i tego co eleganckie rozm 36-38-40
2 strony różnych różności!
Witam serdecznie wszystkie przekupki ![]() Oto, co znalazłam w szafie, a czego już raczej nosić nie będe, głównie ze względu na niedopasowany rozmiar do mojej aktualnej sylwetki...Zdjęcia są robione telefonem, niektóre kolory są bardziej jaskrawe, ale wszędzie staram się dość dobrze opisać , co przekłamał "aparat" ![]() Jeśli będą dodatkowe pytania, mogę zrobić zdjęcie na sobie albo sfotografować jeszcze raz jakieś szczegóły. Jeśli nie piszę nic na temat stanu, tzn. że jest on dobry i nie widać większego zużycia (wszystko, oczywiście jest używane )Zapraszam! PS. Z chęcią przygarnę próbki, końcówki Serum do twarzy, najlepiej jakichś ujędrniających i nawilżających. Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2007-07-13 o 14:34 |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Poszukuję butów 36, letnich sukieneczek, bluzeczek i tego co eleganckie rozm 36
1. Jesienno - wiosenna kurteczka imitująca kożuszek, bardzo miła w dotuku i lekka. Maryland, M, na moje oko 40
2. Toreba jeansowa Fishbone, z haftowanym chńskim smokiem. 3. Kurtka zimowa LTB CLUB, rozm L , nieaktualne 4. Bluzeczka na lato, wiązana nad dekoltem, Pure Orginals, rozm. 14 Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2007-07-25 o 10:58 Powód: literówka |
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Poszukuję butów 36, letnich sukieneczek, bluzeczek i tego co eleganckie rozm 36
Teraz po dwa zdjęcia trzech par spodni:
1. Bojówki moro, widoą ślady zużycia w postaci starć na nogawkach i kilku plamek. Kieszeń jedna, na prawym udzie. Megalastyczne, L'aura jeans, rozm 36 2. Klasyczne Levisy, granatowe z fabrycznymi starciami, jak nowe. W29, L30 3. Eleganckie, włoskie spodenki w pasy, elastyczne, jak nowe. Rozm 38 |
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
NOWOŚCI!!!
1. Spódniczka w kratkę Makk & Spencer, rozmiar 36, zwiewna, ładnie podkreśla sylwetkę. 2. Białopopielata sukenka Fishbone z lejącego materiału, L Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2007-07-14 o 12:36 |
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
1. Czarna bluzeczka z kokardką a la gorset. Rozm. s (34, 36)
2. Półprzeźroczysta bluzeczka na lato. Rozciągliwa. Rozm ok. 38-40 3. Seksowna, półprzezroczysta bluzka, wiązana pod szują, w miejscu biustu "zasłonięta" mięciutkim zamszem. Rękawy w "panterkę", środek w kwiatowe motywy. SisterS, Rozm S/M (34, 36) 4. Bawełniana bluzka, z jeansowymi wszywkami, związywana rzemyczkami (malutkie odprucie przy dekolcie, łatwe do zszycia). Długość rękawa: 46cm, długość w pionie 40cm. Na moje oko 36 . Dearline.
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
1. Czerwona (kolor jest bardzo żywy), pleciona z delikatnej tasiemki, idealna jako zewnętrzna warstwa. Rozciągliwa. Jak nowa. Rozm. 38-42
2. Niebieska bluzka z długimi rękawami, aplikacja z brokatem, szeroki dekold, odsłaniajacy ramiączka. Jak nowa. Rozm. 38 - 40 3. Jeansowa spódnica, (kolor jest ładny, niebieskogranatowy, tu wyszedł jakiś szary) Rozm 38, Długość: 50 cm Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2007-07-12 o 18:00 Powód: pomyłka |
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
1. Bojówki w modnym, piaskowym kolorze. Długość: 105, pas: 80
2. Sukienka letnia, długość: 150 cm, Oleg Cassini, rozm. M |
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
1. Rozpinany sweterek w pasy, używany, Check This, 134/140 (rozm dziecięca
, chyba 34 - 36)2. Modny ciemnogranatowy sweter, krótki z długimi rękawami i kapturkiem. Wygląda jak Wranglera - idealnie podrobiony Rozm. 383. Saszetka szampony koloryzyjącego Palette z wit. C, Słoneczny Blond, kupiona miesiąc temu ale beż rękawiczek i instrukcji. Rozmyśliłam się
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
1. Bluzeczka z podwyższonym stanem, haftowana, wiązana z tyłu w modnym kolorze. Select, rozm. 12
2. Polówka Fishbone, bardzo jasnoniebieska, rozm. M |
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
1. Bluzeczka z różowej koronki, przezroczysta, SisterS, rozm l/m
2. Zestaw pozłacanej biżuterii z Avonu. Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2007-07-21 o 19:18 |
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
1. Puder prasowany Beige z Avonu, bez gąbki, używany góra 5 razy, dla mnie za ciemny. Data produkcji: 28.06.06
2. Sandałki, rozm 36 3. Bardzo mocne i trwałe buty Sprandi, w sam raz na dalekie wędrówki, rozm 37. Długość wkładki: 24, używane. Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2007-07-14 o 18:40 |
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Włoskie buty na słupku, skóra, rozm 38, fleki do wymiany
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Oryginalne rzymianki, rozm. 37. Nieużywane.
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
To jest raczej rozmiar S wklejam fotkę z wymiarami
|
|
|
|
#16 |
|
Moderatoreska
|
2. Maseczka Kallos z betakarotenem. Nieużywana, zakupiona tydzień temu. Niedoczytałam że do włosów przetłuszczających się, a takich nie mam
moze cos u mnie??? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198280 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...49#post4765649 |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Podobaja mi się jeansy
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4764664 Zapraszam do mnie. |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę nie bardzo bo maseczka kosztuje 8 zł a bluzeczka jest troszkę więcej warta.
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
buciki sie w wymiance z jedną dziewczyną;/
|
|
#20 |
|
Szara Eminencja
|
Może znajdziesz coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4765075 ?? Odp u mnie |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
cos za puder i kallosa?
|
|
|
|
#22 |
|
Moderatoreska
|
zalaczam zdjecia farb
![]() Kazda farba ma w pudelku ulotke informacyjna ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...43#post4767043 Edytowane przez eweska Czas edycji: 2007-07-13 o 09:38 |
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
1. Puder prasowany Beige z Avonu, bez gąbki, używany góra 5 razy, dla mnie za ciemny. Data produkcji: 28.06.06 2. Maseczka Kallos z betakarotenem. Nieużywana, zakupiona tydzień temu. Niedoczytałam że do włosów przetłuszczających się, a takich nie mam |
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic pozdrawiam
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
DOKŁADKA:
1. BLękitna bluzka z haftem z logo Fishbone z przewiewnego materiału. 2. Elegancka koszula w żywozielonym kolorze, 100% poliester, rozm. M 3. Końcówka Kremu odbudowującego Pantene z linii Intensywna Regeneracja, starczy na 2-3 użycia na długie włosy, w sam raz na próbe, ważna do 11. 2009. |
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
1. Kremowy preparat oczyszczający sz glinką z Avonu do stosowania także jako maseczka, data produkcji: 24.03.2007, zużucie: 1/4
2.Głęgoko oczyszczająca maseczka do twarzy z Awonu, zawierająca alfa- i betahydrokwasy. Data produkcji: 27.09.2006. Użyta 2 razy. 3. Wygładzający peeling do ciała z ekstraktem z granatu. Data prod.:29.10.06. Zużycie - jak widać na zdjęciu. Avon. 4. Cień Steel grey, Avon, użyty z 5 razy. Data prod.: 23.02.05. Na zamazanym zdjęciu dość dobrze widać kolory. 5. Cień Lovely, ważny do 12.2006. |
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
1. Gwiazdki złote na paznokcie z Avonu, 1/4 zużyta.
2. Konturówka Revlon 02 Red. Kilka razy mażnięta, jeszcze nie temperowana. 3. Błyszczyk z Avonu, 7ml, użyty ze 2 razy, Lilac Shimmer (ładny fiolet), z: 08.01.2004. 4. Fioletowy tusz do rzęs, Avon, 7 ml, Violet, z: 16.12.2004. Użyty jeden raz. 5. Dość zużyte cienie Wibo, ładne, jasne, letnie kolory, był ważny do 12. 2003 ale jeszcze dają radę
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
1. Sukienka jakiejs francuskiej firmy, tylko dla osób o szczupłej sulwetce z rozciągliwego materiału. Rozm 36- 38-40
2. Oraz Cynamonowy olejek do masażu stóp, z: 19.12.2004. Zużyty równo do połowy, 100ml było. Edytowane przez Isselilija Czas edycji: 2007-07-14 o 12:43 |
|
|
|
#29 |
|
Moderatoreska
|
Ja jestem chetna na wymianke.
a spodobalo mi sie jeszcze to 1. I jeszcze pojemniczki zapachu ULTRAVIOLET PACCO RABANNE, już bez pudełeczek, jedno prawie nie używane. Można je dowolnie łączyć. moze bys sobie jeszcze cos dobrala???http://www.wizaz.pl/forum/showthread...28#post4768928 |
|
|
|
#30 |
|
Szara Eminencja
|
Ahh dopiero teraz zobaczyłam, że to klipsy
BuuMoże będziesz chciala się zamienić za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4765126 i coś jeszcze najwyżej bym dorzuciła do cienia ![]() Odp u mnie |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

sylwetki...

Buu