|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Serge Lutens w Paryżu
Dziewczyny
Nie wiem czy podobny wątek już był - nie znalazłam. A nie wiem gdzie zadać to pytanie by pasowało , więc założyłam nowy ![]() Może wiecie, gdzie najtaniej kupić Lutensy w Paryżu ? Moja znajoma wybiera się niedługo - ale powiedziała,ze gdyby miała adres to by mi kupiła a szukac nie ma czasu - pomożecie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie kupić ?
Ja służe tylko informacjami z google
![]() Les salons du Palais Royal Shiseido : 142, galerie de Valois, 75001 Paris. Tél. : 01-49-27- 09-09 (sur Internet : www.salons-shiseido.com). Du lundi au samedi de 10h à 19h. http://www.salons-shiseido.com/anglais/html/index.htm Na tani nie wygląda ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie kupić ?
no właśnie, ciekawam, gdzie kupują Ci c sprzedają je na allegro.
Kiedyś się Panny zapytałam, to mi napisała, że w Paryżu właśnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Serge Lutens w Paryżu
W paryskich Seforach mozna kupic Lutensy (czesto sa promocje) z linii eksportowej, z linii ekskluzywnej tylko w Salonie Shiseido.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mariolu, Jak byś Kochana napisała jeszcze, które sa które ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bedzie prosciej dla mnie, jesli napiszesz, o jakie ci chodzi. Napisze, czy sa dostepne w Seforze, czy tylko w Salonie Shiseido.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Seria eksportowa, ( czyli te perfumy, których możesz szukać w paryskich Sephorach) :
A la Nuit EdP, Ambre Sultan EdP , Arabie EdP , Clair de Musc EdP ,Datura Noir EdP, Douce Amère EdP, Fleurs d'Oranger EdP, Fleurs de Citronier EdP, Gris Clair EdP, Miel de Bois EdP, Sa Majesté la Rose EdP, Santal Blanc EdP,Un Bois Vanille EdP ,Rousse EdP Cèdre EdP Haute Concentration, Chypre Rouge Haute Concentration, Daim Blond EdP Haute Concentration . A tu masz wszystkie z serii ekskluzywnej, czyli pałacowej: http://www.salons-shiseido.com/anglais/html/parfums.htm |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, ze kochana Kijanka zajrzala do watku i masz kompletna odpowiedz.
Widac, ze lutownica cala geba ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
no to mi troszkę ulżyło - bo marzę o Gris Clair lub Daim Blond ... ufff
Z Pałacowyc też mam marzenie: Chergui - dzięki Mariolinej ( ![]() ![]() ps. a możecie w przybliżeniu napisac cenę ? Mam dać koleżance kaskę przed wyjazdem - chciałabym wiedzieć ile powinno starczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Lepiej dać koleżance trochę więcej pieniędzy, tak na wszelki wypadek ![]() A Chergui w flakonach 50ml być może jeszcze dostaniesz w Sephorze, ponieważ była wypuszczana seria limitowana 2 lata temu. Chociaż w buteleczkach pałacowych znacznie lepiej się prezentują. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dzięki kijaneczko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.