|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
"Wygrane wczsy"
Czy spotkałyście się z czymś takim?
Wygrało się wczasy - wystarczy tylko wykupić wyżywienie. Co o tym myślicie? Może ktoś się odważył z czegoś takiego skorzystać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Wygrane wczsy"
Nie spotkałam się z tym i nie wygląda mi to najlepiej... No ale może przybliżysz jak do tej wygranej doszło, kto jest fundatorem itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Moja znajoma wzięła kiedyś udział w promocji znanej firmy cukierniczej - zbierała opakowania- i wylosowała tygodniowy wyjazd na Costa Bravę. W inne wygrane bez zaangażowania ze strony odbiorcy nagrody nie wierzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Oj... Doczytaj dokładnie jakie byłyby warunki. Poza tym jak wygrałaś ta wycieczkę, w jakim konkursie? To dosyć istotne.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Np. dzisiaj dostałam maila o takiej treści :/ :
Uwaga: otrzymujesz Prezent! Co roku hotele biorące udział w Akcji Eurorest robią wybranym osobom prezenty w postaci bezpłatnych noclegów. Dziś prezent otrzymujesz Ty. Gratulujemy szczęścia! Otrzymujesz 14 bezpłatnych noclegów dla dwóch osób w wybranym hotelu europejskim! W Akcji Eurorest zrzeszonych jest aż 1000 hoteli zlokalizowanych w 14 krajach Europy, m.in. w Hiszpanii, na Majorce, Portugalii, Francji, Włoszech, Chorwacji, Polsce itd. Ty wybierasz kraj i hotel oraz termin, w którym chcesz wypoczywać. Już teraz wypełnij formularz i odbierz swoje bezpłatne noclegi. Prezent będzie zarezerwowany dla Ciebie przez 15 minut od przeczytania tej wiadomości. Po tym czasie możesz stracić możliwość jego odbioru. Po prostu zostanie on przekazany innej osobie. Ilość prezentów jest ograniczona, więc ważne, by trafiły one do osób, które chcą z nich skorzystać. Wierzymy, że zdążysz odebrać swój prezent i dzięki niemu spędzisz 14 fantastycznych dni w jednym z 1000 hoteli, a po powrocie z wypoczynku podzielisz się opinią o hotelu ze znajomymi, co jest warunkiem otrzymania noclegów. Interesuje Cię, jak to jest możliwe? Szczegóły znajdziesz w Regulaminie Eurorest. Wydaje mi się to jedną wielką ściemą ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
bo to jest jedna wielka sciema. i mnie czasem zalewaja takie maile...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A. tooo - dostaję tego maila średio co 2 dni - to ściema
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Nie ma co w to wierzyć. Niczego za darmo nie dadzą.
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
ja tez je dostawalam - olej koniecznie. wszystkich tym zasypuja.
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
A i tutaj niespodzianka - Eurorest to nie jest ściema! Tzn. fakt, za darmo to to nie jest - płaci się jakieś 50 zł czy ileś za ten czek, za nocleg nic, ale posiłki są troszke droższe. Pomimo tego i tak wychodzi taniej.
Ja, razem z moją mamą, byłam w Ustroniu w 'Kolejarzu' na tym czeku chyba 2 lata temu. Też myślałam, że to kłamstwo, ale zaryzykowałam i nie żałuję :P. Wadą może być to, że mało domów wypoczynkowych zdecydowało się na ten 'system' i jest niewielki wybór... Ale nie jest źle, coś porządnego zawsze się znajdzie ![]() wszystko jest na stronie http://www.eurorest.net/ - możecie zaufać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ale posiłki trzeba wykupić?
Jakoś mi się wierzyć w to wszystko nie chce....
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Tak, to jest taki warunek i innej możliwości nie ma. Warto uwierzyć póki te czeki jeszcze są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
witam, ja dzisiaj dostalam wlasnie tego meila z eurorest i sie zastanawiam czy kupic ten czek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Takie maile to ja dostaję średnio co pół roku, ale jakoś w to nie wierzę.
Za to dostałam ważny na rok pobyt w Karpaczu - przy zakupie sukni ślubnej w salonie powyżej pewnej kwoty dostawało się właśnie takie zaproszenie dla dwóch osób na 7 noclegów - jak dostałam taki "dodatek" do sukni to byłam w siódmym niebie, ale teraz właśnie zastanawiam się czy to takie korzystne, gdyż trzeba właśnie wykupić wyżywienie - koszt 35 zł. W sumie to niby się opłaca bo jakby nie patrzeć noclegi (czyli koszt ok. 30-50 zł zalezy w jakim pensjonacie) nam odpadają ale z drugiej strony nie wiadomo jakie to wyżywienie będzie i czy i tak nie będziemy żywić się na mieście. Sam ośrodek jest bardzo ładny. Zresztą to jest też chyba trochę takie psychologiczne - traktujemy to jako prezent ślubny i mamy ochotę pojechać tylko dlatego że wiąże się w pewien sposób ze ślubem ![]() A może ktoś z Was był na takim "zaproszeniu" właśnie w Karpaczu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.