|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
prezent dla chłopaka
Hej, Mam ogromna prośbę. Otóż nie mam pojęcia co kupic swojemu 18-letniemu chlopakowi..myslałam o jakis kosmetykach do pielegnacji twarzy... dodam ze ma cere tłustą/mieszaną ze skłonnocia do wyprysków.
Prosze o jakies pomysły! Chciałam wydac mniej wiecej około 30 zł. papap |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Re: prezent dla chłopaka
kosmetyki beda ok pod warunkiem ze zdaje sobie sprawe z tych pryszczy i sam z tym walczy, bo moze tez poczuc sie speszony ze np. tobie to przeszkadza.
Moj facet lubi koszule w prezencie, na ale on nie ma 18 lat a 29 i to juz wiekszy koszt, a moze pasek do spodni, moze płyte CD? A jak juz uprzesz sie na kosmetyki to kup zel Normaderm Vichy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej!
teraz weszła nowa seria z DaxCosmetics "Czysta Cera", ja bylam zadowolona z wczesniejszych, wiec ta tez gorsza napewno nie bedzie. Poszczegolne kosmetyki od 9-15 pln. Zajrzyj na KWC dowiesz sie wiecej! pozdarwiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Tylko uważaj, żeby nie poczuł się urażony. Bo to taki dosyć mało romantyczny prezent
![]() Z kosmetyków często kupuje się facetom jekieś zestawy w stylu dezodorant + woda po goleniu. Ale z tym jest tak, że część lubi, a u części stoi to latami gdzieś po szafkach bo używają innego. Najlepiej przejdź się po sklepach - na pewno zauważysz coś odpowiedniego! Powodzenia!
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wcale nie musisz kupować zapachów... może być np. żel do mycia twarzy, pod prysznic, do golenia, krem nawilżający (np. z nivea lub aa).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A może balsam po goleniu http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=2452
Mój brat i ojciec sa z niego bardzo zadowoleni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Bardzo wam sredecznie dziękuje...hm...mysle ze zdecyduje sie na balsam po goleniu Nivea a do tego dokupie jakis zel antybakteryjny.
![]() ![]() papapa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.