|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Matrix Biolage-opinie
Prosze o opinie produktów firmy Matrix seria Biolage. Zależy mi na szczerych recenzjach tych produktów
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Matrix Biolage-opinie
Podbijam...sama się chetnie dowiem bo zastanawiam się nad zakupem
|
|
#3 |
|
kosmitka
|
Stosowałam serię wzmacniającą fortheterapie - odżywkę i tonik. Obciążały włosy bardzo mocno, powodowały przetłuszczanie, nie widziałam żadnego efektu regenerującego. Miał być tańszym odpowiednikiem absoluta, jednak moim zdaniem to kiepskie porównanie.
Był już taki wątek, znajdziecie pewnie więcej opinii: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=biolage.
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Neonko, a wyszukiwarka?
![]() wydaje mi się, że pisałam już mą opinię nt Biolage w wątku wskazanym przez anciaahk, ale tak na wszelki wypadek- się powtórzę. Miałam szampon do koloryzowanych, skutki jego używania to: 1. Przetłuszczanie. 2. Swędzenie. 3. Kiepsko układające, ale dobrze nawilżone włosy. Oddałam bratowej. Jest zachwycona tym szamponem, kupuje go regularnie od ponad roku chyba. Wniosek z tego taki, że nie ma sensu kierować się opiniami, trzeba po prostu wypróbować ![]() Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.