![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
żel grafiti nails?
czesc dziewczyny,co sądzicie o firmie grafiti nails z Gdyni?czy pracowałyście na ich produktach jakie mają żele?wiem że żel za 15 gr płaci się u nich 65 zł więc cena świadczy o tym że mogą być dobre a jak w praktyce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: żel grafiti nails?
odobiście nie znam, ale o ich akrylach słyszałam pozytywy
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Z tej firmy mam tylko primer,zatem nie mogę nic wielkiego powiedzieć ...
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ich stronka jakoś mnie nie przekonuje
![]() http://www.grafiti-nails.com/index.p...ukty&grupa=zel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
pracowała na tych żeliach w zakładzie - tylko tym rzadkim na tips
jest troszkę jak silikonowy, miękki i moja była szefowa zrywała go sobie warstwami z paznokci brr ![]() szczerze to wolę z SPN jest troszkę tańszy i mnóstwo wyboru co do koloru czy gęstości żeli ![]() a ostatnio zastanawiam się nad ibd budującym - bo lubię gęste żele na formę tylko muszę się dowiedzieć jak to jest z tymi na Allegro kto sprzedaje oryginał bo cena jest jeszcze tańsza niż obie wymienione wyżej firmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Nie znam tych produktów, co do ich "pochodzenia" mam pewne wątpliwości
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Po za tym wirtualna wróżka (czyt. gooogle ![]() ![]() Po za tym tego typu lanie wody, żeby zrobić wrażenie jest zbędne, jeżeli to dobra firma ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Informatyk umieszcza na stronie informacje jakie otrzyma od firmy ![]() Wydaje mi się , że oczekujesz pozytywnych opinii, bo skoro juz żel zamówiony ![]() ![]() A poza tym ..Obla.. już napisała, to co najważniejsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Powiem tak, pracowałam na Graffitti i w sumie nie są złe, ale... Biorąc pod uwagę ich cenę wolę zdecydowanie SPN, IBD, Christrio a nawet Ra.
Edytowane przez awa2001 Czas edycji: 2007-07-29 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zastanawiam się dlaczego na forum konkurencyjne firmy i osoby bardzo je wspierające posługują sią tak baaaardzo słabym marketingiem opierającym sie na pisaniu nie do końca sprwadzonych informacji na temat jakiejś firmy. Aby rozwiać wszelkie wątpliwości pragnę poinformować iż produkty Grafiti są wyprodukowane w Stanach Zjednoczonych dla Grafiti Nails Cosmetics co nie oznacza iż takie same występuja na rynku Amerykańskim a tym bardziej posiadają tam własną strone internetową! Jeżeli ktoś zagłębiu się w temat wcale ale wcale nie za głęboko to zdobędzie informacje, iż wszelkie produkty kosmetyczne wprowadzone do obroty na terene RP musze posiadać etykiety w j.polskim!!! Na etykiecie jest wyrażnia informacja gdzie Nasze produkty są wyprodukowane i dla kogo. W przeciwieństwie do innych "firm" nie są produkowane w chinach i nie są zbieraniną najtanszych produktów chemicznych. Serdecznie zapraszam do Instytutu Medycyny Pracy w Łodzi wszystkie dobre produkty na Naszym rynku muszę przejść tam rejestrację. Co do strony www to zawsze może wyglądać lepiej i będzie zapraszam od wrzesnia.Dziekuję za konstruktywą krytyke porozmawiam z informatykiem Może i każda stylistka wie do czego służy lampa UV albo A-coat ale jak widać nie każda stylistka wie do czego służy strona WWW. Wyjaśniam: nie każda osoba która wchodzi na stone www, musi być stylistką może poprostu chce nią zostać i potrzebuje informacji o produkcie , szkoleniach etc. W razie jakichkolwiek dalszych wątpliwości dotyczacych Naszych produktów, firmy itp proszę o kontakt z wielka przyjemnością postaramy się rozwiać wszelkie wątpliwości. Pozdrawiam serdecznie Rafał Niewiarowski Grafiti Nails Cosmetics |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ...:::oblabobla:::... Czas edycji: 2007-07-30 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Niestety spodziewałem sie takiej odp. Przykro mi że masz jeszcze wieksze watpliwośc, sadząc po twojej buntowniczej postawie trudno będzie je rozwiąć. Napewno nie zależy mi na tym aby nas wychwalać ale chodzi mi wyłącznie o obiektywną ocenę a jeżeli dla ciebie obiektywną oceną produktu jest metka to niech tak pozostanie . Aby krytykować jakiś produkt to najpierw należy spróbować z czym się ma doczynienia , jeżeli według ciebie w Naszym produkcie nie mam nic odkrywczego to niech pozostanie to twoim subiektywnym odczuciem może dla innych stylistek jest odpowiednio dobry i odkrywczy ale nie mnie o tym decydować.To jest nasz własny wybór!!! Jeżeli chodzi o reklamę firmy to trochę dziwne spostrzeżenie, nie wspomniałem nic o produktach , jakie to są wspaniałe itp. dołączyłem się tylko do dyskusji. Równie dobrze mogłem podszyc sie pod osobę XY podawć za super doświadczoną stylistkie i pisać że pracuje tylko na takich a takich produktach a cała reszt tylko nadaje sie do kosza. Jak widać podpisałem sie imieniem i nazwiskiem oraz nazwą firmy aby rozwiać wszelkie wątpliwości. A co do strony stylistycznie nie mus każdemu odpowiadać. Mam nadzieje iż nowa bardziej przypadnie gustu. Pozdrawiam Rafał Niewiarowski |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie jestem nieomylna, za to uparta i zbuntowana- może troszkę... Co do stwierdzenia, że dla mnie wyznacznikiem jakości jest metka -nie koniecznie ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No troszke się klimat ocieplił!!! Baardzo chetnie prześle próbki bez jakichkolwiek zobowiazń wraz z krotka informacja jak używać , różnia sie sposobem nakładania od niektórych dostepnych na naszym rynku żeli. Zależy nam na każdej opini jeżeli jest konstruktywna i wnosi coś porzytecznego do naszej pracy. Metkę zostawmy już w spokoju. ![]() Proszę o przesłanie na email danych abym mógł przygotować przesyłkę. Pozdrawiam Rafał |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja przecież nie jestem potworem ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
kurcze a jak się pytałam o wasze żele w Radomiu to mi mówili że to niemieckie
zgłupiałam ![]() no ceny też niższe niż na stronce o 5 zł ale to chyba dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Proszę o odpowiedź.Pozdrawiam.Mart a |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||||
Przyczajenie
|
Cytat:
Miło to usłyszeć a raczej zobaczyć! Według umowy dzisiaj wychodzi paczuszka z próbkami a na email przesle dalsze instrukcje. Jak najwięcej miłych rozczarowań ![]() Pozdrawiam Rafał , Grafiti Cytat:
Na poczatku ma troche smutną wiadomość napewno dla Pani a mianowicie Pani Paulina już nie pracuje dla Grafiti. Co do charakterystyki produktu tak jak Pani wspomniała sama konsystenca powoduje iz inaczej sie pracuje , lina żelowa została tak skonstrułowana aby móc kłaść żel na formie. Należy pamietać też o tym aby paznokieć dobrze na poczatku zmatowić kolejnym krokiem jest primer używamy ten samy który jest stosowany w metodzie akrylowej, czas schnięcia żelu wynosi ok 120s w zależności od tego jak gruba warstwę nakładamy. wspólnym prepearatem wykańczajacym jest A-coat zawierający protektor UV zabezpieczający paznokcie przed żółknięciem. Nowoscią stosowaną w metodzie żelowej jak i akrylowej jest nowy żel tzw. Quick finish gel w przeciwieństwie do A-coatu utwardzamy go w lampie. Jeżeli nasuną się Pani jakieś pytania bądż wynikna problemy prosze pisać i pytać. Pozdrawiam Rafał, Grafiti Nails Cosmetics Cytat:
Niemieckie napewno nie są!!! Cieżko jest mi powiedzieć o jaką hurtownie Pani chodz i tego co zaobserwowałem już od dłuszego czasu nikt z tego regionu nic u nas nie zamawiał. Cenny są jednakowee w całej Polsce ale może sie zdarzyć ze dystrybutor bądz hurtownia obniża ceny aby zachęcić klienta, trudno jest mi powiedzieć dlaczego tak jest. Jeżeli w tej hurtowni wystapia braki towarowe które nie wynikły z naszej winy zapraszam z zamówieniem do nas do Gdyni napewno udzielimu rabatu. Pozdrawiam Rafał , Grafiti Nails Cosmetics Cytat:
p.s nasze żele występuja tylko w takiej pojemności a jest to spowodowane tym iż przez swoją gestość zużywa sie ich troszke mniej, poza tym w przypadku gdy dana osoba używa sporadyczine żel mógłby on stracic swoje właściwości co wpłyneło by negatywnie na jego trwałośćna samym paznokciu. Pozdrawiam Rafał, Grafiti Edytowane przez Agoosia Czas edycji: 2007-08-15 o 09:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam Rafał , Grafiti p.s jezeli wystapią jakieś problemy bądż nasuną się pytania prosze pisać! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Powiem panu tylko tyle ze nauka Pauliny wyglądała w następujący sposób:chodzenie po sklepach i robienie zakupów oczywiście dla niej mam tu na myśli kurs fryzjerstwa którego miała Mnie niby nauczyc starciłam 2000zł i przekazała mi na kursie to co już wiedziałam a jeżeli chodzi o pazurki to wyglądało to w sposób że każdy musiał się uczyc sam na koniec jakis prowizoryczny egzamin i ceryfikat który tak naprawde nie odzwierciedlał umiejętności zdobytych na kursie,dopiero gdy zabrałam się za stylizacje zawodowo to zaczęłam do wszystkiego dochodzić sama.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
w jakiej cenie macie mały zestaw do akrylu aby można było wypróbować te produkty
![]() a i podałam swoje dane do próbek żelu ale żadnego maila zwrotnego nie dostałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Zanim nałożyłam go na paznokieć pomęczyłam go trochę ![]() ![]() Utwardziłam sobie jednego naturalka, oczywiście dostałam do kompletu primer ![]() ![]() Grafiti siedział na swoim miejscu więc ma u mnie za to + ![]() ![]() Czy się trzyma- czas pokaże ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
a u mnie nic zero odwetu
![]() tylko te pojemniczki inne są jak zwykle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
no to wreszcie i ja dostałam
żele milky pink - średnio gęsty jak dla mnie- kolor różowego budyniu lekko kryjący po prostu świetny samopoziomujący ![]() perfect clear- ten mi się podoba ze względu na gęstość nie spływa na skórki super w upały (gęstszy o wiele od budującego z SPN) próbka żelu posiada troszkę zabrudzenia i mnóstwo bąbelków ale damy radę ![]() ![]() ostatnią warstwę raczej stosujemy nabłyszczającą lub malujemy bezbarwnym lakierem do połysku i jest ok szkoda tylko ze nie ma większej pojemności żeli bo było by to bardziej ekonomiczne ![]() jakość porównuję do SPN a i ja mam coś jeszcze dziękuję za akrylki ![]() białym robiłam kwiatuchy jest świetny cena jest przystępna a i kolorówka bogata na którą się skuszę ![]() macie duży wybór w pojemności liquidu ![]() ![]() myślę że z Panem przedstawicielem zostanę w kontakcie więc liczę na duży rabat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
witam Panie Marcinie pisałam maila ale niestety nie otrzymałam odpowiedzi,zamawiałam kilka dni temu od P.Moniki żel przeźroczysty i pilniki,i tylko na firmie graffiti będe pracować i mam w związku z tym pytanie czy mogłabym prosić o przesłanie próbki żelu z odcieniem rózowym ponieważ wciąż praucje na przeżroczystym i mogłabym urozmaicić troszke prace i jesli jest to możliwe to plakat firmowy ponieważ chciałam oznaczyć salon iż pracujemy na produktach tej firmy prosze o odpowiedź
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.