|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Ciuszki dla mamy,m³odych dziewczyn i dzieci oraz wiele innych!!!DOK£ADKA!!!!! 18.08.2007!!! w postach 13,15 Witam wszystkie Wiza¿antki na moim nowym w±tku na Ciucholandii ![]() Znajdziecie tu m.in. ciuszki dla mamy (w róznych rozmiarach), nastolatki jak i dla malutkiego dziecka. Do wymiany posiadam tak¿e paski, pleczaczki, zabawki dla dzieci i wiele innych. Je¿eli bêdziecie potrzebowali jakich¶ informacji – piszcie, ja postaram siê jak najszybciej odpowiedzeæ. Odpowiadam TYLKO u siebie w w±tku, ale bêdê Was powiadamiaæ o odpowiedzi na Wasze pytanie. No to chyba tyle ![]() Zapraszam do ogl±dania ! Edytowane przez aneecia Czas edycji: 2007-09-29 o 18:47 |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ciuszki dla mamy,m³odych dziewczyn i dzieci oraz wiele innych!!!
CIUSZKI
1. Spodnie rurki jeans - pas: 75 cm, biodra: ok.95 cm, d³. nogawki od kroku: 72 cm, udo ok. 48 cm, szeroko¶c nogawki na samym dole: 38 cm - spodnie s± rozci±gliwe. - stan bdb 2. Komplet 2-czêsciowy czerwony we wzorki - rozm.38 - firma : AUTOGRAF - sk³ada ziê ze spódnicy i bluzki - w pasie jest gumka - stan idealny, nieuzywany Nie MA! 3. Suknia czerwona w czarne kwiaty - rozm. 36/38 - firma LATONA - talia regulowana paskiem (max. 80 cm) , d³. od pasa 74 cm - stan idealny, nieu¿ywana 4. Spódnica d³uga - rozm. 38 - talia : 74 cm, d³. 93, 5cm , biodra ok. 90 cm - stan bdb - spodnica jest lekko prze¶witujaca i zwiewna, idealna na lato. Edytowane przez aneecia Czas edycji: 2008-02-12 o 20:28 |
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
5. Bluzka b³ekitna na grubych rami±czkach
- rozci±gliwa - stan db 6. Bluzka be¿owo- pomarañczowo- rózowa z krótkim rêkawkiem - rozm. L - rozci±gliwa - wymiary na p³asko : biust - 86cm, d³. -44 cm -stan bdb 7. Bluzeczka rózowa z krótkim rekawkiem - rozci±gliwa - wymary na p³asko : biust - 84 cm , d³. 43 cm -stan bdb 8.Bluzka zo³ta z krótkim rêkawkiem - rozci±gliwa - wymiary na p³asko : d³. 59 cm , biust 88 cm - stan bdb 9. Bluzka jasnofioletowa na rami±czkach - rozci±gliwa - rozm. M -stan db 10. Bluzka czerwona z d³ugim rekawem - rozci±gliwa -rozm. M -stan db - wymiary na p³asko :biust 90 cm, d³. 49 cm Edytowane przez aneecia Czas edycji: 2008-02-12 o 20:28 |
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
11. Spódniczka granatowa mini plisowana
- rozm. S - pas: 61, 5 cm , d³. 43 cm, biodra 84 cm - stan idealny, nowa 12. Spódniczka jeansowa - rozmiar L - pas: 69 cm, biodra 94 cm, d³. 43, 5 cm - stan bdb 13. Spódnica granatowa plisowana - rozm. 38 - firma GALAXY - pas: 68 cm, biodra 92 cm , d³. 51 cm - stan bdb 14. Spodniczka mini czarna ( na zdjeciu kolor jest przek³amany troszkê bo spodniczka jest ca³kiem czarna) - rozm. M - rozci±gliwa ale nie duzo - pas 68 cm, biodra 90 cm , d³ 43 cm 15. Paski (podane wymiary to d³. ca³ego paska) - rózowy : 100 cm st. idealny - jeansowy szeroki do zapinania w talii : 86 cm stan. idealny - czarny szeroki : 106 cm stan bdb - granatowy cienki : 114 cm stan bdb - czarny cienki : 94 cm stan bdb Edytowane przez aneecia Czas edycji: 2008-02-12 o 20:25 |
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
16. Bluza rózowa
- rozm. S - firma GARROS - d³. 46 cm, na dole : 87 cm, rekaw 55 cm ( mo¿na tez podwin±æ) biust: 98 cm - stan bdb NIE MA! leci do dra 17. Bluzka w paski - stan bdb Edytowane przez aneecia Czas edycji: 2008-02-12 o 20:28 |
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Ciuszki dla ma³ych dzieci
1. Sukieneczka - stan idealny 2. Sweterek rózowy - stan bdb 3. Czapeczka w kropeczki -stan bdb + 4. Spioszki czerwone - milutkie w dotyku - stan idealny 5. Spioszki w kropeczki - stan db + 6. Cos typu ogrodniczki - stan idealny Edytowane przez aneecia Czas edycji: 2008-02-12 o 20:28 |
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
7. Komplecik czapeczka + sweterek + spodenki
- stan idealny - ciepultki - z delikatnej we³ny 8. Spiszki bia³e w kwiatuszki - stan bdb 9. Sweterek w owoce - stan bdb 10. Spioszki w misia - stan bdb - delikatne i mi³e w dotyku Edytowane przez aneecia Czas edycji: 2008-02-12 o 20:28 |
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
ZABAWKI, KSI¡ZECZKI i inne rzeczy DLA DZIECI
1. Maszyna do szycia dla dzieci – ma³o uzywana, sprawna, na baterie, podczas uzywania ¶wieci siê lampeczka tak ja w prawdziwej maszynie, jest tez stopka do nasiskania nog±, stan bdb ( wymieniê tylko za co¶ fajnego poniewa¿ maszyna jest naprawde w bardzo dobrym stanie , a by³a dosyc droga) 2. S³onik pluszowy - stan bdb 3. Ksi±¿ka pt. "Czerwona ciuchcia" - stan db 4. Ksi±¿ka z seri "Uczê siê czytaæ" pt. "W poszukiwaniu przygód" - stan idealny - du¿e litery - w sródku znajduja sie tak¿e rebusy i zagadki 5. Ma³y mi¶ pluszowy - stan bdb 6. Kangurzyca pluszowa - stan bdb Edytowane przez aneecia Czas edycji: 2008-02-12 o 20:28 |
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
7. Teletubi¶ zielony z latark±, i takim gadaj±cym telefonem jak siê wci¶nie dany numerek, stan bdb( na baterie)
8. Ken - nowiutki - stan idealny 9. Zabawka pluszowa - stan bdb 10. S³onik pluszowy - stan bdb 11. Zabawka- lataj±cy ptak - jesli postawi sie jego dziob na palcu brodzie, nosie lub gdzie tam kto chce to on tak jakby "fruwa" Edytowane przez aneecia Czas edycji: 2008-02-12 o 20:27 |
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
12. Ptak który porusza skryd³ami, a jak siê mu podstawi ta dzdzownice do brzuszka to zaczyna cwierkac i sieca mu siê oczka w kszta³cie gwiazdek
- stan bdb 13. Gazety dla dzieci pt. " Disney i ja" 14. Gazety dla dzieci pt"Kubu¶ Puchatek" 15. Strugaczka z "krêcio³kiem" ![]() - stn bdb 16. Piorniki - jednoprzegródkowe - bdb + 17. Ksi±zka pt „Lustro nieskoñczono¶ci” Stanis³awa Karaszewskiego – stan bdb Edytowane przez aneecia Czas edycji: 2008-02-12 o 20:27 |
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
18.Ksi±zka pt „ Wspania³e czasy w Bedrock” z seri The Flinstons- stan bdb
19. Torebeczki dla ma³ych kobietek - stan bdb 20. Gra MEMO - stan idelany!!! - kompletna - tylko za co¶ fajnego 21. Kaseta VHS z serii Teletubisie pt. "Kap, kap kap" - stan idealny - czas trwania 30 min Edytowane przez aneecia Czas edycji: 2008-02-12 o 20:27 |
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
INNE:
1. Pleczaczek czerwony - stan idealny 2. Plecak czerwono-niebieski ma³y - stan bdb - zapinany na suwaki Edytowane przez aneecia Czas edycji: 2008-02-12 o 20:27 |
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Dok³adka
1. Spodnie jeansowe - bardzo fajne, elastyczne stasn bdb + ( moge byc wybredna przy ich wymianie )2. Spodnie brazowe na kant - rozm. 36 stan idealny, nowe 3. Spodnie sztruksowe - w pasie z ty³u maj± gumkê, stan bdb 4. Spódnica - rozm 38 5. Golf w paski 6. Bluza niebieska polarowe stan db Edytowane przez aneecia Czas edycji: 2008-02-12 o 20:22 |
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4917238
ta spodnica mi sie podoba, ale mala.... ![]() ![]()
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
7. Torebeczko- woreczek czerwony, mi³y w dotyku , bardzo fajny
8. Portfelik czerwony stan bdb + 9. Portfelik w panterke stan bdb + 10. Etui na telefon ze smycz± w kolore jasnego rózu stan bdb Edytowane przez aneecia Czas edycji: 2008-02-12 o 20:22 |
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic. nie jestem mamuska
Na imie mia³a Lo , po prostu Lo , z samego rana , i metr sze¶dziesi±t cztery w jednej skarpetce . W spodniach by³a Lol± . W szkole - Dolly . W rubrykach - Dolores . Lecz w moich ramionach zawsze by³a Lolit± . <3 |
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 1 956
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4917484 z jakiego materia³u jest ta bluza?
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
niestety narazie nie bêde mia³a nic wiecej ;(
a u ciebie interesuj± mnie: - pasek z motylkiem (czarny) - http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4768416 - http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4768530 -- http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4768530 no a najbardziej to interesuje mnie torba Reseved
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,niestety nie znalaz³am nic dla siebie,ale daj znaæ o dok³adkach.Szukam sopdni 7/8 na jesieñ i zimê,mo¿e masz jakie¶?Pozdrawiam,menula
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202046
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
fajnie ze podobaja ci sie jakies rzeczy u mnie ale ja niestety nic nie znalazlam...g³ownie to szukam tego co w liscie szukam...tam sa zdjecia wiec jakbys miala cos takiego lub podobnego to oczywiscie mozemy sie wymienic
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie za te spodnie?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4917215 |
|
Nowe w±tki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

11.10 dok³adka post 3