|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ile pieniedzy do TUNEZJI????
Witam wszystkich !! Pierwszy raz lece do tunezji we wrzesniu , mam pytanko ile pieniedzy nalezy ze sobą zabrać do Tunezji zeby spokojnie starczylo na jakies wycieczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ile pieniedzy do TUNEZJI????
W zależności czy na tydzień czy na 2 oraz jaką wersję hotelową wybierasz... All Inclusive?
Ja rok temu byłam na tydzień, niestety wersja hb..miałam 700 zł i to było mało... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Na 2-dniową wycieczkę na Saharę trzeba mieć jakieś 60 Euro/osobę do tego pieniądze na picie. 1 butelka wody kusztuje 1 Dinar czyli ok. 0,60 Euro.
Ja byłam 3 tygodnie w Tunezji. Kupiłam tylko kilka pamiątek. Parę razy pojechaliśmy taksówką do innego miasteczka, 3 razy na bazary. Wydaliśmy jakieś 500 Euro i to było mało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja byłam na dwa tygodnie , ale miałam wersje All Inclusive więc zaoszczędziłam na piciu. Pojechałam na kilka wycieczek , i kupiłam 4 torebki i kilka drobiazgów , a wzięlam ze sobą 1500 zł czyli jakies 500 $ . Nic nie zostało
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jezeli nie będziesz uczestniczyć w płatnych wycieczkach fakultatywnych to powinno ci wystarczyć 250 euro (przy AL). Kupiłam sobie kilka ciuszków, torębkę, trochę drobiazgów.... oczywiście mówię o tygodniu pobytu.... mysle, że na dwa tygodnie min. 400 euro
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej, wlansie wrocilam z tunezji. bylam na tydzien, nie kupowalam wycieczek bo zwiedzalam sama(taxi i pociagi) i przy opcji all na dwie osoby wydalam 90 euro ( bilety zwiedzanie napoje na miescie i kilka pamiatek)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej! ja byłam dwa tygodnie wspólnie z chłopakiem mieliśmy około
1000 $ wyzywienie HB. Kupiliśmy dużo pamiątek! Byliśmy na saharze ze wszytskimi atrakcjami. Jeździliśmy i zwiedzialiśmy dodatkowo również sami. Dojadaliśmy codziennie (pizza,sandwiche owoce itd) . plus jeszcze wyposarzylismy sie w adidasy z nike itp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
my byliśmy rok temu, na dwa tygodnie mielismy ok 3500 zł, All Inclusive. Bylismy na wycieczkach (drogie są dosyc). Ta suma wystarczyła nam ale wydalismy ja w całości. To tez zależy co bedziesz kupowac. My kupowalismy duzo pamiatek i ja troszke ciuchów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Na dzień dzisiejszy jadąc do Tunezji na tydzień-nie korzystając z wycieczek fakultatywnych, w all inclusive- iel trzeba zabrać pieniędzy?
Lepiej w Euro czy USD? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.