|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jaka pogoda nad morzem w sierpniu??
Hej moi kochani... mam do Was pytanie.Za tydzień wyjeżdżam nad morze do Władysławowa. Czy nie wiecie jaka będzie pogoda w okolicach półwyspu helskiego od 20 sierpnia tak mniej więcej do końca sierpnia ??? Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie dlatego liczę na Was
![]() ![]() ![]() Acha i mam jeszcze jedno pytanie ... nie wiecie ile dni jest Olivier Kuba Karolina i Omena we Władku w programie "Projekt Plaża" ... bo słyszałam gdzieś że właśnie tak koło 20 sierpnia ![]() Edytowane przez serpentynka14 Czas edycji: 2007-08-12 o 19:10 Powód: ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaka pogoda nad morzem w sierpniu??
ja własnie tez nie moge znalesc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny, dziewczyny... takie rzeczy to powie wam tylko wrozka. niestety Polska jest takim krajem gdzie pogode mozna przewidziec na co najwyzej 3-4 dni do przodu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
http://www.accuweather.com/world-for...DANSK&metric=1 znalazłam to. Bardzo fajna stronka, sprawdzam tam pogodę, jak wyjeżdżam za granicę.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja też jade do władkowa pod koniec sierpnia (28 ) i chciałabym zeby przynajmniej nie padało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
My jedziemy do Chłapowa (k.Władysławowa) 23 sierpnia i już się modlę o ładną pogodę ...
Dziewczyny,jakie znacie najlepsze (czyt.z największą sprawdzalnością) strony z prognozami pogody? Zastanawiam się czy ta 16dniowa z tvn jest chociaż jako tako wiarygodna? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
w tamtym roku jechałam do ustki z koleżanką, co prawda na początku sierpnia ale byłyśmy załamane prognozami (miało padac a właściwie lać) ale pojechałyśmy i leżałyśmy plackiem na plaży bo było pięknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.