|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Malowanie
Hej ;-)
Mam do was pytanko. Ostatnio zaczęłam dbać o moje pazurki i ... Chciałabym żeby jakoś za***iście wyglądały. Mam na myśli fajnie i oryginalnie pomalowane. I chcialabym was zapytać, czy znacie jakieś fajne wzorki czy techniki malowania ale najlepiej jednym lakierem. 2 też może być, ale jednym lepiej, bo mam fajny kolorek, niebiesko - perłowy i fajny efekcik bo jak biorę mało lakieru i na całą płytkę paznokcia fajnie się mieni . ![]() Z góry dzięki. Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Malowanie
Nie wiem jak można pomalować 1 lakierem paznokcie, żeby zaj*biście wyglądały
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. ubiegając nastepne: pełno ich w naszych wątkach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jednym lakierem nic fajnego nie zdziałasz. Dwa to już co innego. Widzę że jesteś nowa i może nie orientujesz się jeszcze na forum? Wejdź na "pazurkowe galerie" a znajdziesz tam tysiące wzorów, które możesz spróbować namalować na swoich paznokciach. Na początek polecam bardzo prostą metodę jaką jest cieniowanie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181708
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.