|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Krem z filtrem dla tłustej cery
Dziewczyny jaki mam kupić krem z filtrem dla tłustej cery aby jeszcze bardziej się nie świeciła?????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Krem z filtrem dla tłustej cery
również chętnie się dowiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
z opowiadań wizażanek polecam wam La Roche posay, Anthelios 60 fluide extreme.
jest na kw http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=6815 Ja używam teraz zabarwionej, kremowej wersji Antheliosa 60+, mam cerę mieszaną i jestem zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A jest ten krem z mniejszym faktorem?????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
pisałam już, że właśnie go kupiłam w promocji z wodą termalną normalnej pojemności za 55,10 zł, ale 60 SPF, nie wiem czy są mniejsze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
są o niżsyzm faktorze
oto link do działu z krememi ochronnymi; http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...category_id=48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ten krem anthelios fluide extreme? jest tylko spf60.
seria anthelios oferuje też inne (niższe) faktory, ale żaden z pozostałych produktów z tej serii nie jest tak lekki jak fluide extreme. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() ja osobiście- jako posiadaczka tłustej cery używam i polecam żel - ANTHELIOS 40 W ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.apteka.hg.pl/lrp/main02.php#0203 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Droga Kamilo, podepnę się pod ten wątek bo jestem bardzo ciekawa koloru tego zabarwionego Antheliosa - nie widziałam nigdy testera w aptece a jestem bardzo ciekawa, jaki to odcień. Lubię latem zabarwione blokery, właściwie pasuje mi tylko SVR, bo już Avene nie za bardzo. NIestety, mam bardzo jasną cerę i czasem mi ciężko mi dobrać nawet podkład. Zastanawiałam się jeszcze nad Biodermą naczynkową, ponoć jasna... Jak Ci się sprawuje ten Anthelios? Kolor okresliłabyś jako średni, ciemny? Masz jasną karnację?
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
strona jest dobra, ale nieaktualna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Re: Krem z filtrem dla tłustej cery do Smoczycy
Już odpowiadam
Anthelios krem 60+ sprawuje sie bardzo dobrze. Wchłania sie średnio ale przeykładam chusteczkę i jest ok. Mam średnią karnację. Latem słoneczko opala mnie (nawet jeśli tego nie chce) na brąz. Ten krem nadaje odcień lekkiej opalenizny na mojej skórze. Jeśli masz jasną, to może to trochę nienaturalnie wyglądać. Bo wiadomo, że za mało nie można go nałożyć. Krem ma kolor dosyć ciemnego fluidu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.