|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Plener Częstochowa
Witam dziewczyny...
Mam mały problem gdzie jechać w plener w częstochowie bądź okolicach. ślub dopiero w przyszłym roku ale wole już zacząć szukać.Macie jakieś propozycje ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plener Częstochowa
może Olsztyn, zamek i te sprawy?
ładne widoczki gwarntowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Właśnie mojemu facetowi nie odpowiada zamek w Olsztynie i wsumie przyznaje mu racje bo to jest według mnie takie przereklamowane ale dziękuje za propozycje
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A ja proponuję Złoty Potok, chociaż na pewno Wasz fotograf zaproponuje Wam jakies ciekawe miejsca
![]() Pozdrawiam
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
a ja proponuje mstów chociaz juz jest pewnie po fakcie ale tak na przyszlosc dla innych moze sie przyda...
tam jest górka przeprosna...ogolnie parafia sw.Walentego... wiec swoj klimacik ma... piekna okolica polecam
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Może i ja skorzystam?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam (jako druhna) na plenerze w Poraju i Olsztynie. Zdjęcia takie sobie (ale to raczej wina fotografa), a poza tym panna młoda chodząca w szpilkach po plaży, a potem po skałkach...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moja siostra miała plenerowe zdjęcia robione we Mstowie... kościół Wniebowzięcia NMP, plac kościelny, i "stodoły" - super efekt - niektóre zdjęcia wyglądały jakby były robione między piramidami
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Ponieważ kilka tygodni temu odwiedziłam kilku fotografów mogę ci podpowiedzieć ze każdy z nich miał własne propozycje na plener. Niby zawsze możesz zasugerować miejsce (mój narzeczony pytał o Olsztyn i każdy fotograf niby sie zgodził ale widać było ze każdy ma swoje upatrzone miejsca)
Ten wybrany przez nas pokazywał nam swoje prace - robił przepiękne zdjęcia nad woda, w łódce i wiele wiele innych (ponoć nawet na jakimś zamku - nie w Olsztynie). Inny natomiast powiedział nam ze nie ważne jest miejsce ale ludzie. I może pooglądaj strony www częstochowskich fotografów i zerknij gdzie robią zdjęcia plenerowe. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Pod Częstochową jest miejscowość Woźniki i w nich znajduje się 'Zamek w Czarnym Lesie' (mają swoją stronkę w necie; jest to restauracja, hotel). Ostatnio jak tam byłam to jedni świeżo poślubieni małżonkowie robili właśnie zdjęcia. Uważam, że to pomysł jak najlepszy, bo okolica piękna i to w szczególności o tej porze roku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A ja proponuję częstochowskie kamieniołomy - urokliwe miejsce: panorama miasta, las, łąki, skałki
![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Wybaczcie, ale odkopię ten temat... poszukuję ładnego miejsca - jak najbliżej miasta
![]() Spodobał mi się ten pałacyk w Woźnikach, jeszcze jakby można było wynająć bryczkę i "udać" że jedzie się nią do tego pałacu to byłabym wniebowzięta ![]() ![]() Myślę nad Złotym Potokiem, ale tamten pałac wygląda dobrze... ale z daleka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
również odkopuje temat
macie jeszcze pomysły na jakiś urokliwy plener w okolicach Częstochowy planuje stadion żużlowy ale potrzebuje jeszcze jednego miejsca Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2014-05-27 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
podbijam :P
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Wg mnie ślicznie jest na kalwarii w Wąsoszu. Ogólnie można gdzieś nad Wartę się wybrać na ładny plener. Ogrodzieniec, Zamek w Olsztynie, Park koło Jasnej Góry, Złota Góra, Bobolice, Mirków, Lotnisko Rudniki jak coś jeszcze wpadnie mi do głowy to się odezwę
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
My robiliśmy zdjęcia plenerowe we Mstowie, pięknie jest nad zalewem, skałka miłości, kościół i stare stodoły...
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poza tym w wolnej chwili możesz orzejrzeć sobie zdjęcia innych fotografów z Twojego regionu to może jakieś pomysły Ci się nasuną
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.