|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bardzo przetłuszczajaca się cera
Pomóżcie, bo nie wiem co robić. Mam już dwudziestkę na karku i problematyczna cera nie daje mi spać od ponad sześciu lat. Ostatsni udało mi się wyleczyć trądzik preparatem Roaccutane (strasznie się na niego wykosztowałam) ale co z tego skoro moja twarz nadal wygląda nieciekawie. Mam paskudnie ogromniaste pory, przebarwienia i blizny potrądzikowe na policzkach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: help me
Czesc Skarbie,szkoda mi twojej skórki.
Też jestem ciekawa jakie są srodki na przebarwienia, blizny i moze jakieś kremiki wyrównujące koloryt skóry?!?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Może wypróbuj krem Vichy NORMADERM, podobno jest dobry i wyrównuje koloryt cery, a jezeli chodzi o rozszerzone pory to wypróbuj linię "Pure Zone" L'Oreala lub "Pore Fection" Avonu. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Znam ten horror. Moja twarz swiecila sie tak bardzo, ze makijaz trzeba bylo poprawiac doslownie co godzine. Nie pomagaly zadne, absolutnie zadne kremy matujace- od Vichy, Gallenica, Lancoma po Ziaję ![]() Ale jest na to sposob, radze Ci goraco wyprobuj. Masc BREVOXYL (20zł). Nakladasz na umyta buzie i juz po kilku zastosowaniach, zapominasz o blyszczeniu ![]() Wyprobuj, naprawde warto. Powodzenia! i pozdrawiam Cie cieplo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Szympulka, czy praparat Brevoxyl nie jest fotouczulajacy? i czy dziala takze na pryszcze juz istniejace i zapobiaga nowym?
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Tak, poniewaz dziala zluszczajaco powinno unikac sie slonca (szybsze starzenie skory , ktora jest wrazliwsza, mogą pojawic sie przebarwienia), choc znam osoby , ktore opalaja sie przy stosowaniu i nic takiego sie nie dzieje. Tak, leczy zmiany tradzikowe- blyskawicznie je wysusza, Tak, zapobiega powstawaniu nowych- to jest lekarstwo ![]() Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Szympulka, a jak sadzisz, czy jesli stosowalabym go na noc, taka mala warstwe tez mogloby byc niebezpiecznie?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Moja Droga, warto sprobowac
![]() Ale powiem Ci jedno. WARTO. Brevoxyl to naprawde bardzo skuteczna masc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ejjj Szympulka nie kazdy ma taka sama cere!ja sie uczuliłam na Brevoxyl cała napuchłam i musiałam brac bolesne zastrzyki odczulajace.Na moja tradzikowa cere Brevoxyl nic nie pomogł.nie dosc ze nie zasycha(jak galareta jakas jest) to mi akurat nie pomaga.Wiec lepiej nie dawaj takich rad czytelnikom bo bedziesz byc moze winna czyjejs katastrofy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Alez Moja Droga, Przeczytaj uwaznie co napisalam
![]() ![]() Ponadto Brevoxyl jest dostepny bez recepty , a to swiadczy o bezpieczenstwie stosowania. A tak na marginesie, swego czasu toczyly sie tu cale debvaty na temat tej masci, radze przejrzec archiwum ![]() I tez pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
A ja dziekuje za odpowiedzi
![]() poczytam ale i tak pewnie kupie, warto sprobowac ![]() Zineryt tez polecam, kiedys mialam ale moja skora juz nie reaguje na to tak, jak powinna :/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Dermatolog przepisal mi dzisiaj Zineryt.
Z tego co czytam w internecie to wszyscy mowia ze przynosi zauwazalne efekty ale bardzo wysusza skore. Mam tylko jedno pytanie (do tych co go uzywali),bo ja sie troche nie znam na takich rzeczach Jak nazlezy go stosowac w polaczeniu z innymi kosmetykami? Moge najpierw umyc twarz zelem, potem nalozyc tonik, potem zineryt, a potem krem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.