|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaki tusz do rzęs??
Witam wszytkich!Zawsze,gdy chce iść na jakąś imprezę chciałabym mieć podkręcone do góry rzęsy.A tu nici.Mam tusz firmy pierre rene(12zł),który skleja i wogóle nie podnosi rzęs.Mam krótkie rzęsy i takie,że nie unoszą się same lekko w górę tylko jakby opadały w dół.Ostatnio koleżanka malowała mnie tuszem z Avonu z grzebykiem podnoszącym do góry rzęsy i też nie chciały mi się podnieść i nie było żadnego efektu.Proszę o radę,który tusz byłby dla mnie najlepszy!Z góry dziękuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Jaki tusz do rzęs??
Hej!!!Kilka lat milam ten sam problem,kupowlam drogie tusze i nic,zaczelam uzywac zalotki-troche lepeij,az pewnego razu kuplam w promocji tusz wydluzajacy Coty Miss Sporty za 9zl chyba w granatowym opakowaniu,nie jest wododp,ale dla mnie lux!!!!pozdrawiam!!!!
Sylwia-sw napisał(a): > Witam wszytkich!Zawsze,gdy chce iść na jakąś imprezę chciałabym mieć podkręcone do góry rzęsy.A tu nici.Mam tusz firmy pierre rene(12zł),który skleja i wogóle nie podnosi rzęs.Mam krótkie rzęsy i takie,że nie unoszą się same lekko w górę tylko jakby opadały w dół.Ostatnio koleżanka malowała mnie tuszem z Avonu z grzebykiem podnoszącym do góry rzęsy i też nie chciały mi się podnieść i nie było żadnego efektu.Proszę o radę,który tusz byłby dla mnie najlepszy!Z góry dziękuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
może margaret astor (teraz chyba mowi sie tylko astor) podkrecajacy i pogrubiajacy?? Mialam go i bylam zadowolona. Cena przystepna chyba kolo 20 zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Może Maybelline Volum' Express Curved Brush - nie jest drogi, ładnie pogrubia, wydłuża i podkręca. Bardzo polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
może Sky High Curves-Maybelline? dośc dobrze podkręca i wydłuża rzeski ale uwaga wogóle nie pogrubia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wypróbuj Manhattan Extreme Volume i Maybelline Sky High Curves. Ten pierwszy jest niby pogruniający ale u mnie pięknie podkręcał rzęsy (tez mam krótki, poza tym są one cieniutkie ale same w sobie są trochę podkręcona - chciałabym mieć proste, bo przez to jeżeli nie pomaluję ich tuszem wydają się jeszcze krótsze).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.