|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
A może VW Lupo?
Witam drogi Wizażanki, przedwczoraj zdałam prawko, fakt że za drugi razem ale i tak bardzo sie cieszę
![]() ![]() ![]() VW lupo http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3387559 - mało pali ale wygląd ma dosyc kontrowersyjny co o tym sądzicie? Poza tym w grę wchodzą jeszcze: Hyuinday Coupe Opel Tigra VW Polo VW Golf Honda Civic Peugeot 106 lub 206 A może jeszcze jakieś inne propozycje? Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim, które prawo jazdy zdawać bedą niedługo ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: A może VW Lupo?
moja ciotka ma ten samochód, nawet chyba kolor blachy jest podobny... chociaż nie
![]() ale na pewno jest z niego zadowolona. a jeżeli ona tak twierdzi to coś w tym musi być (jest początkującym blisko 50letnim kierowcą). wiem natomiast, że miała jakieś problemy z częściami, ale bliżej tego problemu nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
No właśnie ja w nim siedziałam dzisiaj i wnętrze dla mnie bomba
![]() ![]() A z automatyczną skrzynią w życiu bym nie chciała, ten akurat ma manualną którego mam na oku ![]() ![]() Halo, halo nikt inny nie chce mi doradzić :P?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zabawny ten samochodzik
![]() ![]() Widzę, że bierzesz pod uwagę różne samochody... Musisz sobie odpowiedzieć na wiele pytań ![]() ![]() Czy sama będziesz musiala ten samochód utrzymać (wtedy warto wziąć pod uwagę wielkość silnika, niezawodność, ceny i dostępność części...). Ja z tych samochodów o których wspomniałaś brałabym pod uwage przede wszystkim Hondę Civic i VW Polo.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
No civic fajnie wygląda ale chyba dużo pali?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wlasnie...co sadzicie o VW Polo?
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a ja jezdzilam tigra, golfem, polu i teraz mam LUPO
serdecznie polecam -najlepszy z calej gromadki ![]() nie jest to superszybka bryka, ale wszedzie sie zmiesci, jest maly, zgrabny, ma swoj urok i naprawde fajny z niego "przyjaciel" ![]() jest slodki................ kupilam mojego czarnego lupka i jestem naprawde zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem,ile pali ten całkiem nowy civic,ale ten z 1998 nie pali dużo,w trybie miejskim do 7l/100 ,w trasie bywa,że 5l/100
![]() Oglnie hondy civic są dość ekonomiczne ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Słyszałam , że Lupo to nie najlepszy samochodzik, ale co z nim nie tak to nie wiem.Sama teraz poluje na VW Polo bo części łatwo dostępne, mało pali bo mają małe silniczki i takie miejskie autko , więc ja najbardziej jestem za Polóweczką , ale honda też brzmi ciekawie tyle , że części są troche droższe i zwykle maja spore poj. silników
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Lupo jakoś mi się nie podoba, ale słyszałam, że mało pali i do jeżdzenia w mieście jest super.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hahah- a po co kupowac od razu polo z mysla, ze czesci sa latwiej dostepne?
lupo sie nie psuje, wiec nie ma sensu patrzec pod tym katem. jestem uzytkowniczka lupka i bardzo sobie chwale. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
długo sie nie odzywałam no ja mam wkońcu Sejka poj. 1,1 jest taki superowy ale do późnej wiosny potem tylko civic
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
uwielbiam te autka! do miasta są super!!! wszędzie zaparkujesz, inne auta szukają miejsca bardzo długo a tym malutkim rach ciach i już. bardzo ekonomiczne i fajnie się prowadzi. zastanawiam się nad tym lupkiem. co Wy na to? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4236126
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Mógł by miec jeszcze jakiś szałowy kolor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Lupiaczek to bardzo fajny samochod, goraco polecam!
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.