|
Notka |
|
Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
'imprezowe' gry i zabawy :D
Chcialaby jakos urozmaicic spotkania ze znajomymi.czy znacie jakies fajne i smieszne gry/zabawy nadajace sie na domówki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: 'imprezowe' gry i zabawy :D
ja zawsze lubie na imprezach kalambury mozna podzielić sie na druzyny i fajnie sie bawić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Nikt wiecej nic niezna? Matha a moglabys powiedziec cos wiecej o tych kalamburach bo sa rozne wersje tej zabawy.odgrywacie czy malujecie jakies scenki?czekam na dalsze propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
kazdy pisze na karteczce jakas zanana postac potem sie losuje i nie patrzac przyleja do czola. musisz zgadnac kim jestes ale moszesz zadawac tylko takie pytania na ktore odpowiedz brzmi TAK albo NIE
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
POLECAM na imprezy "grę doPifka". Idealna na prezent. U mnie się sprawdza!!!! ![]() nawet znalazłem film o niej: http://pl.youtube.com/watch?v=nVZw9eEVyy0 pozdrowienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
szkoda, że temat tak szybko podupadł :/ też jestem ciekawa nowych możliwości...my z przyjaciółmi zawsze właśnie gramy w kalambury (filmowe... tylko pokazujemy, 2 zespoly i naprzemiennie kazdy mymysla dla członka przeciwnej druzyny haslo: tytul filmu do pokazania)...jest wiele śmiechu...ale gramy w to tak często i znamy się już jak przysłowiowe " łyse konie"....co trochę te grę już nam wynudziło...dlatego szukam nowych pomysłów...ahaa no i imprezy przebierane organizujemy od czasu do czasu...no ale to nie gra ;P kiedyś też graliśmy w te karteczki naklejone ma czole z nazwiskiem osobistości...jak w "bękartach wojny"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.