|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
nie wygladam zbyt ciekawie i chcialabym to zmienic. chcialabym zmienic jakos fryzure i dowiedziec sie jak powinnam sie malowac. bardzo prosze was o pomoc! dolaczam jedno zdjecie calkowicie bez makijazu i jedno zdjecie jak wygladam na codzien.
dodaje zdjecia Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-11-22 o 16:12 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: proszę o pomoc w zmianie wyglądu:)
Masz śliczne duże oczy
na ostatnim zdjęciu wyglądsz świetnie dziewczyno i nie wiem co chcesz jeszcze zmieniać!? Osobiście wydaje mi się, że byłoby Ci do twarzy w długich włosach... a jeśli chodzi o makijaż to spróbuj pociągnąć oczy kredką też na dole - to sprawi że spojrzenie będzie bardziej wyraziste ;*
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
moze uzywaj czarnej kredki po wewnetrznej stronie oka to troche zmiejszy oczko albo ciemnych cieni szarosci brazu... I moze jeszcze blyszczyk powiekszajacy usta? aha no i tusz do rzes pogrubiajacy
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
I uśmiechaj się! Koniecznie
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez nie wiem dlaczego chcesz cos w sobie zmienić,wygladasz bardzo ładnie!Popracowałabym tylko nad makijazem oczu!zrób sobie przydymiony makijaz,tak jak napisała iwulaa użyj szarości lub brązu.Oczy są twoim atutem,dodaj im troszkę tajemniczości i bedzie ok!
Pozdrawiam
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Jak ja bym chciała mieć takie duże oczy.... eh... zazdroszczę
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
podoba mi sie Twoj makijaż
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Wow! Jesteś śliczna! Zgadzam sie za radami dziewczyn co do kreski na dole oka
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Czytam to forum od chyba pieciu lat, ale dopiero teraz sie wypowiem. Jestes pieknnnaaaa!!!! ZApusc wlosy, oczy kredka wewnatrz i na zewnatrz tylko czarna! Wow zazdroszcze Ci urody chociaz mi tez nie brakuje.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.

na ostatnim zdjęciu wyglądsz świetnie dziewczyno i nie wiem co chcesz jeszcze zmieniać!? Osobiście wydaje mi się, że byłoby Ci do twarzy w długich włosach... a jeśli chodzi o makijaż to spróbuj pociągnąć oczy kredką też na dole - to sprawi że spojrzenie będzie bardziej wyraziste ;*