|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Korektor dla cery mieszanej
mam cerę mieszaną i nie mogę dobrać sobei odpowiedniego korektora. poradźcie mi jaki korektor byłby najlepszy... nie mam zbyt dużo kasy, wiec w grę wchodzą korektory do 20zł.
ostatnio także szukam czego co raz na zawsze pomoże mi z zaskórnikami na nosie, brodzie i czole szukałam plasterków np. z nivei ale nigdize nie mogę ich dostać czy są jakieś skuteczniejsze i badziej dostępne <oczywiście sprawdzone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: korektory i nie tlyko
a szukałaś tych plasterków na allegro?? czasami są, więc poszukaj. Jak dla mnie to te plasterki to raczej pic na wodę, na mnie nie działają
![]() Jeżeli chodzi o korektor to ja używam Dermacolu, ale raczej pod oczy i żeby zakryć jakieś zaczerwienienia, nie wiem jak będzie w przypadku zaskórników, ale można spróbować, Dermacol kosztuje ok. 10 zł, a starcza na długo. W przedziale do 20 zł dobry jest też korektor Bell, taki antybakteryjny w jasnym opakowaniu, reszta nie jest za dobra, bo wiele tego już przetestowałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.