|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Jesli da sie cos poradzic...
to bardzo prosze
![]() Najpierw powiem jaki kolor to moj naturalny o ile jeszcze pamietam ![]() Od 5 lat na glowie mialam juz chyba wszystkie kolory, oberzyne, fiolet, czern, rudy, kasztan. Teraz udalo mi sie zejsc z rudego na blond, lecz niestety nie jest on taki jakbym bardzo chciala a dodatkowo moje wlosy byly (i juz to zrobilam) do sciecia ![]() Na zdjeciu ktore zalaczam padalo swiatlo dzienne i jak widac jestem okropnie blada (nie raz przez to na wielu stronach nie chciano przyjac mojego zdjecia z powodu naswietlenia a ja tak po prostu wychodze na zdjeciach). Mam jasne zielono-szare oczy i usta takie jasno malinowe. Najbardziej bym chciala abyscie Drogie Wizazki poradzily mi jaki ten kolor wlosow do mnie by pasowal? szczerze powiem, ze mam juz dosc eksperymentow...i gdyby nie TZ to pewnie juz dawno ogolilabym sie na zapalke i czekala az znow bede miala swoje wloski...a poki co mam 1cm odrostu bo musza te wlosy odpoczac. A moze jednak zostac przy blondzie? totalnie jestem juz zakrecona...a ja po prostu chcialabym wygladac korzystnie przy takim odcieniu skory... Przydalaby sie tez jakas fryzurka, sama juz nie wiem ![]() ![]() Prosze o rady jakiekolwiek ![]() zdjecie, gdyby bylo nie dobre to postaram sie zalaczyc inne.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesli da sie cos poradzic...
zdjecie na siedzaco na wprost prosze
w takiej pozycji jakiej cie widze moge doradzic tylko kolor zlocisty braz lub ciemny zlocisty blond |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=nebya]Witam ![]() ![]() ![]() Włosy staram sie zregenerować wszystkim co tylko da się położyć ![]() ![]() ![]() Dziekuję Ci za odpowiedzi ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
karmelkowy to siwetny pomysl
![]() uzywasz surzarki prostownicy lokowki ?? czekam na zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
cos cieplejszego koniecznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Podziwiam że zdecydowałaś się ściąć włosy, dla mnie by to było nie do pomyślenia- ja mam jakiegoś kręćka na punkcie włosów.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ściełam włoski, nie jestem zadowolona w dodatku to jakiś koszmar bo nawet te króciutkie są tak suche i zastanawiam się czy w ogole był sens używania tylu preparatów...
A używałam (zaznaczam, że używałam bo już wiecejnie tknę ![]() suszarki i prostownicy ![]() Chciałam wkleić fotke jak ściełam ale mam żółte okropne światło w pokoju i narazie sobie daruje poczekam do jutra na dzienne światło i już powinnam być po farbowaniu aczkolwiek strasznie mi żal ich farbować jak są tak wyniszczone, teraz musze zacisnać zeby i czekać aż odrosną...a jak zobaczy mnie TŻ to chyba zawału dostanie ![]() Jestem ciężkim przypadkiem - TRAGEDIA ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
tez uzywalam prostownicy kiedys ... suszarke mam na zimne powietrze i jak sa juz prawie suche to je nia podsuszam .... po prostownicy scielam wlosy do ucha i juz mi odrosly za ramiona sa zdrowe
![]() radze ci zaczac lykac skrzypowite ![]() ![]() powiedz nam jakich kosmetykow uzywalas a ci powiemy co o nich sadzimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę przerzucić się własnie na skrzypowite, te moje włosy są z natury bardzo gęste i grube i nigdy nie chciało mi sie czekać aż wyschną, dodatkowo kręciły się poki nie obumarły i puszyły od zniszczen wiec katowałam je prostownicą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zastanawiam się teraz właśnie czy farbować te włosy czy jednak zostawić, z jednej strony chciałabym mieć takie ładne karmelkowe z drugiej swoje zdrowe, ale te moje naturalne mają taki kolor że mnie odrzuca. Mam już takiego schiza przez to ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kochane
![]() ![]() Bardzo podoba mi sie mój blond ale widze w porównaniu jak kiedyś miałam rude włoski, że byłam ładniejsza i fotogeniczna bo dodawały mi charakteru, a ten blond tworzy jakąś mache ![]() ![]() Wybaczcie za te miny ;P ale ja naprawde nie mam tego czegoś jeśli chodzi o fotogeniczność, ciekawi mnie jeszcze jaki ja mam kształt twarzy? zawsze myślałam, że kwadratowy ale nie wiem ![]() Śmigam teraz po karmelkową farbę a Wizażki niech mi doradzą czy aby napewno dalej nią zrobić ![]() (Jaka paskuda ;P)
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Hmmmm karmel fany pomysl choc ciezko bedzie na tak jasnych włosach, ja bym Ci radziła na początek strzelic sobie balejarz jasno ciemny o...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Cześć, eee przesadzasz trochę, naprawdę nie jest źle. Masz bardzo ładną buzię, włosy odrosną i jak zrobisz je na karmel to w ogóle będzie świetnie
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Wam
![]() ![]() ![]() Czerni już nie zrobie nigdy - swój okres buntu przeszłam już dawno ![]() Szkoda że nie mam fotek nigdzie na kompie jak miałam rude włoski, w sumie one nie były pomaranczowe, farbowałam takim odcieniem z joanny Podobał mi sie tez zawsze taki kolor z garniera ale pewnie byłby za ciemny ![]() Jak zdecyduje sie na farbowanie to wkleje zdjęcia ![]()
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Obsesja ale dobrze, że dobrze wygląda ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
bardzo ladnie ci w krotkich wlosach .... ja juz zapuszcam poltora roku i mam ze 5 cm za ramiona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() ![]() Tyle juz tego czytalam...tyle, ze ja po prostu jestem biedna i na takie odzywki mnie poki co nie stac ![]() ![]() Zrobilam wczoraj karmelowa czekolade z welli, nie pokryla wszystkich blond wloskow ale za to mam wymiarowy kolor a nie chelm bo wyglada jakby celowo byly zrobione jasniejszymi pasemkami ![]() ![]() Bardzo Wam dziekuje ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
A gdzie obiecane zdjęcie
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.