|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do łodzianek - szkoła jazdy!
Witam
Mam pytanie do łodzianek jak widać w tytule Otóż, skończyłam kurs na prawo jazdy, miałam jeden egzamin,który oblałam Nie czuję się super przygotowana na kolejny egzamin (najchętniej bym w ogóle do WORDu nie wracała, ale już nie mam wyjścia ) i chciałabym dokupić kilka jazd, żeby pojeździć tylko po trasach egzaminacyjnych (Bałuty). Niestety akurat mieszkam na drugim końcu miasta, więc jak zapiszę się na jazdy gdzieś obok siebie, to muszę wykupować 2 godziny, zeby chociaż godzinę pojeździć po tych trasach,a na to nie bardzo mnie stać :/ Mam więc pytanie: Czy znacie może jakąś godną polecenia szkołę jazdy na Bałutach lub w okolicach? Widziałam tam kilka szkół np.Lasota, Agra, ale nic o nich nie wiem, a nie chciałabym trafić na niekompetentnego instruktora, bo szkoda pieniędzy :/
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie do łodzianek - szkoła jazdy!
up
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

Otóż, skończyłam kurs na prawo jazdy, miałam jeden egzamin,który oblałam
Nie czuję się super przygotowana na kolejny egzamin (najchętniej bym w ogóle do WORDu nie wracała, ale już nie mam wyjścia
) i chciałabym dokupić kilka jazd, żeby pojeździć tylko po trasach egzaminacyjnych (Bałuty). Niestety akurat mieszkam na drugim końcu miasta, więc jak zapiszę się na jazdy gdzieś obok siebie, to muszę wykupować 2 godziny, zeby chociaż godzinę pojeździć po tych trasach,a na to nie bardzo mnie stać :/