|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Puder sypki Chanel?????
Czytałam w katalogu i ma super opinie,w sobote wybieram się na wesele,gdzie jestem świadkową,zamierzam kupić jakiś puder z wyższej półki.Pomóżcie!Strasznie napaliłam się na Clinique Gentle light,ale okazało się ,że już go nie ma w sprzedaży,kupiłam więc Blended face i nie jestem zadowolona,preferuje kolorki ciepłe ,podchodzące pod żółty kolor,a ten jest wyjątkowo zimny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Puder sypki Chanel?????
Hmm gentle light ma raczej dużo drobinek i faktycznie odcienie są dośc ciepłe. Puder sypki Chanel to mój ulubiony - oceniam go bardzo wysoko. Jaki masz kolor skóry, czy masz bardzo jasną karnację? Jeśli masz bardzo jasną skórę - 20 clair jest raczej chłodniejsza w odcieniu. Wypróbuj może odcień 50 Peche? Ja bardzo lubię ten puderek, matuje subtelnie, idealnie się wtapia w cerę. Moim subiektywnym zdaniem - jest po prostu najlepszy. Jesli lubisz raczej ciepłe odcienie, unikaj sypkich pudrów Guerlaina - wszystkie mają lekko różowawy odcień. Buziaki!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.