|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Podkład INGLOTA czy Pierre Arthes???
Witam wszystkie Panie pięknie!
Otóż mam mały dylemacik i mam nadzieję że pomożecie mi się z nim uporać! Mam zamiar zakupić sobie podkładzik i nie mogę się zdecydować który będzie lepszy: Pierre Arthes, Mat and Enhancing (podkład matujący) czy INGLOT, Sphere 3 Makeup System,Equilibrium (podkład równoważący we fluidzie) ??? Dodam że mam cerę mieszaną, rozszerzone pory, przetłuszczającą się w strefie T. Przejżałam oczywiście KW ale ciągle mam dylemat!!! Bardzo proszę o opinie!! ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Podkład INGLOTA czy Pierre Arthes???
Podciągam - może jednak ktoś się wypowie???
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mam cerę mieszaną, a Inglot sprawuje się całkiem nieźle. Trzebe nim wstrząsnąc przed użyciem! Nakłada się satynowo i pozostaje na skórze dość ładnie przez cały dzień. Matuje na kilka godzin. Wypróbuj kolorki- mi przypadł do gustu 4, bo jest naturalny i stapia się ze skórą. Kosztował 29,90.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za odp.
![]() Może ktoś jeszcze używa tych podkładów i może coś o nich powiedzieć? Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.