|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Galilu - zakupy przez internet
Juz mozna kuipowac perfumy przez internet w Galilu. Czy ktoras z Was korzystala? Ciekawi mnie czy mozna u nich kupic probki, jesli nie mieszka sie w Warszawie i jakie sa tego koszty. Napisalam maila, ale nie dostalam odpowiedzi, moze Wy cos wiecie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Galilu - zakupy przez internet
Ropuszko, ja ponad rok temu napisałam do Galilu z zapytaniem, czy jest możliwość zamówienia u nich próbek zapachów, wyszczególniłam ,które by mnie interesowały. Szybko dostałam odpowiedź, że owszem, tak, tylko w tej chwili nie mają fiolek, ale w przyszłym tygodniu już będą mieli i wyślą mi próbki za drobną opłata pocztową, za pobraniem(nie podano za jaką kwotę). Minął dobry miesiąc i ani maila ani przesyłki - odważyłam się napisać ponownie czy pamiętają o mojej prośbie i czy jest ona w ogóle aktualna. Odpowiedzi się nie doczekałam, ale niebawem dostałam przesyłkę z zamówionymi zapachami (tak po symbolicznej kropelce) za którą nic nie płaciłam.
Sądzę, że teraz, gdy uruchomili sklep internetowy, próbki pewnie też można zamawiać. Sama ucieszyłam się z uruchomienia sprzedazy online, dopóki nie zobaczyłam kosztów dostawy - tylko przesyłka kurierska, koszt 25zł przy płatności przelewem, 35zł przy pobraniu. Lekko mi szczęka opadła, szczerze powiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No i mam odpowiedz. Ze nie dysponuja probkami, bo wiele zapachow niszowych ich nie posiada. No wiec dziekuje bardzo, nie kupie w ciemno zapachu, ktory mnie interesuje. A gdyby mi zrobili, to moze bym wydala te 700 zl...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wiem, bo kupowalam nieraz w Quality i probki tez zamawialam. Polityka Galilu jest dosc krotkowzroczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Szkoda, bo chetnie zamówiłabym sobie próbkę Ambre Precieux MPG, aby przekonac się czy aby ta lawenda w nutach głowy, to na pewno dobry pomysł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5795240]Szkoda, bo chetnie zamówiłabym sobie próbkę Ambre Precieux MPG, aby przekonac się czy aby ta lawenda w nutach głowy, to na pewno dobry pomysł.[/QUOTE]
Ja też ![]() ![]() Chociaż troszkę mi żal, bo mam przeczucie, że mogłabym się skusić ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Na mnie lawenda w AP MPG brzmi tylko przez kilka minut, potem jest ledwie wyczuwalna
![]() No i ta przesyłka kurierem - 25 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Sluchajcie, ja sie tak napalilam na poznanie 11 zapachow, ze serio od wczoraj mam zly nastroj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam własny wielgachny flakon Oiro. Tu służę większą próbką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Homyku, dziekuje
![]() ![]() Edytowane przez ropuszka Czas edycji: 2007-11-16 o 11:45 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ropuszko
![]() ![]() Oiro z kolei kojarzą mi się z zapachem leciwej drewnianej szkatuły, zakonserwowanej aromatyczną żywicą i suszkami. Ale to przede wszystkim zapach kwiatowy - jaśminowy właśnie. Z tym, że ten jaśmin jest taki "przetarty dymem" (jak stwierdziła kiedyś Kota ![]() ![]() Podaj adres na PW. Wkrótce dotrze do mnie świeża dostawa fiolek, to porobię próbki dla Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.