|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Błagam odpiszcie coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!pude r w kamieniu dla suchej skóry ?
mam 16 lat i chciałabym uzywać czegoś aby poprawić czasami wygląd skóry.jestem jeszcze młoda wię zrezygnowałam z podkładów.wydaje mi się ze pudry w kamieniu są mniej szkodliwe dla cery .ale czy dla każdej ? czy mogę ich używać gdy mam suchą skórę.proszę o pomoc !!!!!czy pudry nie będą źle działać na suchą cerę ??????? może jednak lepsze są podkłady ?? ale mi chodzi o minimalne poprawki a korektory są bardzo widoczne!!!!! czekam na odpowiedzi ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Błagam ratujcie!!!!!!!!puder w kamieniu dla suchej skóry ?
Primo: Ninko, właśnie o to chodzi w tych korektorach i podkładach by nie było widać ich a jedynie idealną buźkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Re: Błagam ratujcie!!!!!!!!puder w kamieniu dla suchej skóry ?
Primo: Ninko, właśnie o to chodzi w tych korektorach i podkładach by nie było widać ich a jedynie idealną buźkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Re: Błagam odpiszcie coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!pude r w kamieniu dla suchej skóry ?
Dobrej jakosci puder i dobrze dobrany nie ma prawa zaszkodzić. Wprost przeciwnie, będzie dodatkowo chronił skórę, nawilżał, itd. Przy suchej skórze pudry sprasowane będą niestety potęgować wrażenie suchości i ściągania skóry (znam to z autopsji...). Na twoim miejscu nie rezygnowałabym z dobrego płynnego podkładu dla suchej skóry - są takie, ewentualnie możesz wypróbować jakiś kompakt, ale nie pudrowy, tylko kremowy.
Jeśli chcesz by dziewczyny poleciły Ci konkrentne marki zadaj pytanie na forum dla wizażystki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.