|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lista życzeń baaaardzo długa, sprawdź, napewno coś masz!
Witam
![]() Więc czego szukam -sukienki a'la gothic/emo/punk rozm. 36, 38 (xs,s,m) -zwiewne sukienki na lato rozm. 36, 38 (xs,s,m) -spódniczki krótkie w kratkę i ala gothic/punk/emo rozm. 36, 38 (xs,s,m) -ciekawe długie spódnice też mogą być ![]() -spodnie RURKI rozm. 36, 38 (s,m) -rybaczki w kratkę rozm. 36, 38 (s,m) -rybaczki w paski rozm. 36, 38 (s,m) -długie spodnie w kratke/paski rozm. 36, 38 (xs,s,m) -bluzki czarne z długim rękawem (mogą być napisy/obrazki) bez dekoltu rozm. 36, 38 (xs,s,m) -kamizelka czarna krótka, wcięta rozm. 36, 38 (xs,s,m) -rajstopy kolorowe (zielone, żółte, fioletowe) -biała bluzka (krótki lub długi rękaw) z fioletowym/żółtym/zielonym napisem rozm. 36, 38 (xs,s,m) -czarny eyeliner (nie musi być cały) -coś rozświetlającego np. kuleczki sensique -krem tonujący np. ziaji -błyszczyki bezbarwne lub w kolorach naturalnych -cienie w kolorach beżowych, kremowych, jasne brązy -bluzy rozpinane i zapinane ciepłe -biodrówki z małymi kieszeniami z tyłu! -ciuchy ogólnie w stylu punk/emo/gothic -długie trampki! -długie glany (np. do kolan) -rękawki -bolerka -ładne rzeczy w kolorach fioletowym, soczystej zieleni, brązowy, kremowym... -grube opaski -przypinki ciekawe -kabaretki i pończochy czarne -staniki PUSH UP małe... -bluzeczki chociaż troszke powiększające biust -ładne długie korale... -spódnice w kratke szkocką i bluzki również -gorsety plus wszystoko, co mnie zainspiruje ![]() Wymiana za: ubrania, kosmetyki oraz rzeczy spoza wątków. Jak coś mi się bardzo spodoba mogę nawet pójść i kupić nową rzecz za to. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lista życzeń baaaardzo długa, sprawdź, napewno coś masz!
-długie trampki! jak długie ? i jaki rozmiar :p mam poza wątkiem...czarne rozm chyba 39 ale musiałabym dokładnie sprawdzic
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lista życzeń baaaardzo długa, sprawdź, napewno coś masz!
Mam glany ale nie takie dlugie jak bys chciala
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=trampki+glany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.