|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam zapachów, oddam kilka ze swoich.
NIEAKTUALNE
Szukam: - -Nature Millenaire YR; - Prada Candy -Shiseido Feminite Du Bois; -Dior - Dolce Vita; -A.Schlesser Femme; -Hypnose Lancome - już mam ![]() -Extravagance Givenchy - już mam ![]() -Coco Chanel (czarna) - już mam ![]() -Flowerbomb Extreme - już mam ![]() -Elixir des Merveilles lub zwykła EdM lub też limitowanki; -Lalique - Lalique; -klasyczna Theo ( przygarnę na zapas); -Idole De Lubin; -Annick Goutal - Mandragore - już mam ![]() -Jil Sunder Sun; -Lutens Five o`Clock - już mam ![]() ![]() ![]() -Stella wszystkie wersje; -wszelkie przyprawowe, orientalne lub niebanalnie świeże niszowce .... inne o których nie pamiętam ![]() I próbek wszystkich irysowych zapachów oraz z figą w roli głównej. Do oddania mam to co w wątku ( wątek w podpisie ![]() Edytowane przez Vishnja Czas edycji: 2012-04-27 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam zapachów, oddam kilka ze swoich.
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
witam mam eyeliner czarny w pisaku z FM jeżeli by Cię to interesowało
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Hej,no kaloszki już sobie kupiłam, ale jeżeli chcesz mogę wymienić olejek za lokówkę plus liese za sleek, Co ty na to?
Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2014-02-24 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.