|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
a co Wy o tym sądzicie?
hej dziewczyny!
mam troche glupie pytanko. od zawsze interesowala mnie sprawa depilacji dziewczyn biorących udzial w roznego rodzaju reality show. powiedzmy jak dziewczyny w "robinsonie" radza sobie z tym problemem? z dala od salonow kosmetycznych, czy wlasnych łazienek. Watpie zeby codziennie siedzialy na plazy i golily nogi (bo ilez musialy by wziac maszynek ![]() takie jest moje zdanie, moze wy dziewczyny podzielicie sie tez swoimi spostrzezeniami. z gory dziekuje i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Re: a co Wy o tym sądzicie?
mi się wydaje że poza kamerami normalnie się myją i golą bo po takim czasie już dawno byłyby zarośniete
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tez mi sie tak wydaje... Czytalam gdzies ze mogly zabrac ze soba wszystkiego po jednej parze... No, bielizny troche wiecej... I oczywiscie nie mieli szczoteczek do zebow, grzebieniu, gumek do wlosow i tymbardziej maszynek do golenia!
Ale nie chce mi sie w to wierzyc... Widzialam ze maja wiecej ubran niz te (podobno) przepisowe: wszystko po jednym. Nie wyobrazam sobie tez miesiaca bez mycia zebow ![]() Dziwne to wszystko. Nie ufam takim programom ani odrobinke ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ufff..fajny temat...też mnie to zastanawiało nie mówiąc o bardziej intymnym problemie jakim jest okres
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mnie też to własnie bardzo ciekawi!! Może któraś z uczestniczek "robinsona" wejdzie akurat na wizaż i odpowie nam na to pytanie !! :P Bo przecież teraz już wszystkie siedza sobie w domku !!
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A w poniedziałkowym odcinku, jak Qba i Tomek odpływali do Kualalumpur i Lidka im machała to było widać jej włosy pod pachami. Nie wiem czy dlatego, że rzeczywiście nie mają maszynek czy może dlatego, że tak lubi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Pigułki z tego co pamietam mogły wziac w nieograniczonej ilosci..Natomiast pytanie o depilacje zadałam na forum oficjalnej strony, ale nawet nie wiem, czy mi ktos odpisał bo teraz nie moge tego forum znalezc.Ukrywa sie czy co?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zastanawia mnie... Jak dlugo oni tam byli na tej wyspie? Ktory moment teraz ogladamy w tv? Bo przeciez depilacja woskiem starcza na dluzej, moze zrobily ja przed wyjazdem.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ines1985 napisał(a):
> Zastanawia mnie... Jak dlugo oni tam byli na tej wyspie? Ktory moment teraz ogladamy w tv? Bo przeciez depilacja woskiem starcza na dluzej, moze zrobily ja przed wyjazdem. No właśnie, takie programy lecą w TV przypuśćmy przez 3 miesiące, natomiast nakręcane są codziennie, czyli np. 3 tyg. wystarczą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale przeciez podczas emisji danego odcinka w dole ekranu ukazuje sie który to juz dzien z rzędu uczestnicy są na wyspie... dokladnie który był w tym tygodniu nie pamietam ale z pewnoscia cos miedzy 31-35
pozdrawiam
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
chuda_w-w napisał(a):
> Dziewczyny ale przeciez podczas emisji danego odcinka w dole ekranu ukazuje sie który to juz dzien z rzędu uczestnicy są na wyspie... dokladnie który był w tym tygodniu nie pamietam ale z pewnoscia cos miedzy 31-35 > pozdrawiam Bardzo mozliwe... Ja nie zwrocilam na to uwagi bo za bardzo tego nie ogladam... Zazwyczaj leci w tle a ja robie cos innego, wiec nie zauwazam tych napisów na dole ekranu. Ostatnio jednak specjalnie przypatrywalam sie dziewczynom jak tam ich nogi, czy gładkie ![]() Czyli skoro to juz ponad miesiac to ich depilacja wciaz pozostaje dla mnie zagadką ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Pokazywana jest w dole ekranu nazwa wyspy, symbol i białymi napisami DZIEŃ: 15 (<--przykładowa liczba)
A co do depilacji macie racje, dziewczyny --> zwłaszcza Kasia i Patrycja są gładkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak samo nie chce mi sie wierzyc by przez 2 tygodnie nie myli zębów... to co oni by mieli w jamie ustnej po takim czasie?! BLEEEE ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
asiulka, chyba spadnę z krzesła!! Chyba rozmawiamy jakoś telepatycznie, bo ja też się nad tym zastanawialam - właśnie w zwiazku z "Wyprawą Robinson"!!! Ale jaja jak berety!!! Też mnie to ciekawilo - myslalam, że może poddaly się jakiejś laserowej depilacji przed wyjazdem na Wyspę. Bo wosk chyba odpada, nie mowiąc o kremach czy golarkach! Całuski!
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.