![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
złóżmy sobie Świąteczne życzenia
Za tydzien juz Świeta wiec chcialabym Wam wszystkim Paniom i Panom Życzyć :
Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia Aneta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: złóżmy sobie Świąteczne życzenia
Dużo szczęscia, klientek, weny twórczej i słodyczy wszystkim Wizażankom Awunia życzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Życzę Wam nadziei,
własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! PS. A przede wszystkim duzo weny tworczej w nadchodzacym roku moje kochane pazuromaniaczki ![]() Kinga i Adam ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
aaa wiec i ja dołączam sie do życzeń, wszystkiego dobrego dla wszystkich wizazanek i waszych bliskich, szczescia, spokoju, radosci i jeszcze wiecej pazurkomaniactwa
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wesołych kolorowych, snieznych świat! a pod choinka milion wymarzonych przentów!
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Mikołaja bogatego, śniegu bialutkiego
Choinki pachnącej i gwiazdki błyszczącej Minimum stresu, maksimum miłości I tyle radości ile karp ma ości Szczęścia kupę i rózgę na dupę Do nieba choinki, wędzonej szynki Wódki trzy skrzynki Sylwestra do rana z lampką szampana Oraz skoku do Nowego Roku! Wesołych Świąt życzy....ira wszystkiego najlepszego dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
az sie wzroszylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja tez...
Dopiero odkad ubralam chionke dwa dni temu zaczelam troche czuc swieta. To nie to samo co w Polsce... Tesknie za sniegiem... Wigilijny wieczor spedzimy u brata mojego TZ. Pewnie beda tam osoby, ktorych nawet nie znam. Po 2 godzinach wracamy do domu i jemy kolacje z Naszym wspollokatorem, jego bratem i kilkoma innymi przyjaciolmi. To beda moje drugie swiet z dala od domu. W zeszlym roku strasznie to przezywalam, a teraz juz jakos inaczej do tego podchodze. A Wy jakie macie plany??
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Już ubrałaś choinkę???? A tak na marginesie życzę sobie i moim pazurkowym koleżankom i kolegom wszystkiego co najlepsze na nadchodzące Święta. Zdrowych (mam nadzieję, że do Świąt wyzdrowieje, bo od soboty jestem przeziębiona), spokojnych, radosnych, rodzinnych Świąt takich prawdziwych ze śniegiem. A jak u Was z tym śniegiem? życzę też tego, żeby rosły nam kolejne pokolenia nie tylko pazurkomaniaczek ale i pazurkomaniaków. ![]() ![]() Bochemko mam nadzieję, że Twój dzidziuś odziedziczy po tobie zamiłowanie do dbania o pazurki i będzie nas w przyszłości swoimi wzorkami nawet jak to będzie chłopczyk i osobiśce bardzo serdecznie Ci tego życzę. A może znasz już płeć dzieciątka?? A w odpowiedzi na Twoje pytanie Kinia ja jak co roku w domku będę spędzać świeta |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
La Moderatoiure
|
Wesołych Dziewczynki
![]() Ja jeszcze Świąt kompletnie nie czuję.....w ogóle od czasu gdy nie ma mojego taty to takie święta mogą dla mnie nie istnieć ![]() PS. Klientek nieżyczę jeszcze bo to dopiero na Nowy Rok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
życzę Wam Kochani Zdrowych, Wesołych, Rodzinnych Świat Bożego Narodzenia, dużo prezentow pod choinką i wszystkiego co najlepsze!!!!
ja nie lubię świąt - szczególnie tej przedświątecznej krzątaniny! jedyne co lubię to ubieranie domu w świąteczne dekoracje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle świąt, ani nastroju świątecznego nie czuję
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja też jakoś nie czuję jeszcze świątecznego nastroju.
Ale skoro już powtał ten świąteczny wątek, to ja przyłączam się do życzeń SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT PAZURKOMANIACZKI !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
A no mam choinke i swiateczne dekoracje w domu, bo myslalam, ze dzieki temu poczuje swieta. Ale niestety nic to nie dalo. Wiekszosc irlandczykow ma chionki w domach od poczatku grudnia, niektorzy od konca listopada
![]() Ja tez nie lubie swiat. Nienawidze zdesperowanych tlumow na ulicach probojacych kupic ostatnie prezenty. Uwielbiam za to swiateczne jedzonko i zapach choinki ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ja za to juz w listopadzie spiewalam z kumpelamiw szkole christmasowe hity... ;d wiecie "Last christmas i give you my heart" heh kto tego nie zna;d albo "I'm dreaming of the white christmas.." tak wiec nastrajam sie od listopada uwielbiam swieta to pyszniutkie jedzonko;d mniam juz mi slinka leci no i wolne od szkoly hahah xDD
Merry Christmas Everyone
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A ja życzę Wam wszystkim, żebyście poczuły nastrój Świąt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
jakiego sniegu Kinia ????? Ja czuję nastrój, bo:
w telefonie mam granie na czekanie "Last Christmas", dzwonki też kolędowe, w oknie mikołaja, na parapecie świecznik, choinkę nie powiem, kiedy ubieram, bo mnie zabijecie śmiechem ![]() mam żal do władz Gdańska, ze taki ubogi w dekoracje, w porównaniu z Limerick, ( widziałam juz na fotkach). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ale ze co... nie ma sniegu
![]() ![]() ![]() Awa psujesz moje dzieciece marzenia ![]() Limerick faktycznie wyglada ladnie, postarali sie w tym roku. Jest mnostwo dekoracji, a na glownej ulicy postawili ogromna metalowa choinke, ktora swieci na niebiesko. Moglabyc wrzucic gdzies Twoje fotki?? Np tu albo na plotkowym??
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Moja tesciowa w domku na wsi ubrala juz choinke 2 tygodnie temu a to dlatego ze robimy tam zloty weekendowe no a przed swietami nikt tam nie zawita. no i dla mojej Tosi w tym roku po raz pierwszy w zyciu ubierze zywa choinke.
u mnie dekoracje swiateczne w domu juz sa od tygodnia ze wzgledu na corke. choinke tez niewiemkiedy ubieramy, ale dla mojej Tosi podejrzewam ze wczesnie, do tej pory nikt sie nie kwapil z ubieraniem, u mnie juz kazdy w chwile ubierania choinki ma dosc bombek ![]() wigilia najpierw bedzie u mnie tzn u moich rodzicow a potem jedziemy do moich tesciow. jeszcze nie wiem czy bedzie chlopiec czy dziewczynka, tuz po swietach ide na USG. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
kinia no jasne ze mozesz!
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A ja wam dziewczynki zycze siwatecznego nastroju, duzo sniegu
![]()
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jesli chodzi o potrawy wigilijne u mnie w domu to jest duzy znak zapytnia. pewien osobnik z mojej rodziny to dziwolag jedzeniowy. wiec beda tylko pierogi z kapusta, sledz w wykonaniu mojej babci i chyba to wszystko. czasem juz nerwicy dostaje bo wiecznie cos mu nie pasuje z jedzeniem najlepiej zeby sobie sam gotowal. zaczelam juz mowic ze jak to tknie to sie otruje ![]() dopiero u moich tesciow bedzie normalna wigilia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
no to bohema ciezko masz
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego NAJ!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Merry Christmas, Christmas Merry
byly sobie renifery mialy bardzo smieszne minki bo urwaly sie z choinki spadly w cieply cichy kat zyczac Wam Wesolych Swiat!! ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
W te szczegolne i wyjatkowe Swieta chcialam zyczyc wszystkim pazurkomaniaczkom wszystkiego co najlepsze, usmiechu na twarzy, czasu spedzonego w milym gronie rodzinnym i duuuuzo prezentow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
i ja dolaczam sie do zyczen
![]() duzo, zdrowka, szczescia i wesolych spokojych swiat a w nowym roku oczywiscie masy klientek i pomyslow na nowe pazurki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli,
Gdy Stary Rok w Nowy się zamieni, Przyjmijcie gorące życzenia, Niech się spełnią Wasze wszystkie marzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
trochę inne życzenia dla Was wszystkich:
http://☠☠☠☠☠☠☠.com/yups63 pozdrówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Wesolych i Spokojnych Swiat w gronie najblizszych i Mnostwa prezentow Wam zycze
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.