|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
"pognieciona" buzia po śnie :( PROSZĘ O POMOC!
Drogie Wizażanki
![]() Proszę Was o poradę.. Mianowicie, potrzebuję dobrego kremu na noc, po którym moja buzia rano będzie gładka, wypoczęta i odstresowana... Od jekiegoś czasu zauważyłam, że po przebudzeniu tworzą mi się dosyć głębokie zagniecenia (zmarszczki) od nosa do ust (bruzdy wargowo- nosowe? ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i z góry serdecznie dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: "pognieciona" buzia po śnie :( PROSZĘ O POMOC!
A czy nie największy wpływ ma pozycja, w której śpisz? Jeśli wciskasz twarz bokiem w poduszkę, bruzda nosow-wargowa się utrwala (to już ten wiek
![]() Kremy: ja sobie bardzo chwalę ten: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=242 rano buzia faktyczne wygląda na wypoczętą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Pixie, dziękuję serdecznie za odpowiedź
![]() ![]() ![]() Może jeszcze jakaś Wizażanka ma propozycje kremiku? Będę bardzo wdzięczna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ten sam problem, rano moja buzia wygląda jak wyciągnięta z pralki po wirowaniu
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
U mnie to chyba wynika i z odwodnienia.. i wieku
![]() ![]() Dzięki wielkie za zainteresowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
mam 27 lat, cere mieszana i na dodatek z problemami, wrazliwa.
mam ten sam problem- "odgniecenia poduszkowe" ktore o zgrozo potrafia sie "prostowac" np ponad 2 godz!! ze wzgledu na mieszana cere boje sie zatkania porow jakimis zbyt biogatymi konsystencjami, testowalam ostatnio: xerial visage SVR - bdb, tyle ze w 6tym dniu na czubku nosa zrobily mi sie 2 pryszcze - mysle, ze to bylo wlasnie zatkanie ![]() dorwalam probke repairwear lotionu clinique na noc - rano przesuszenia mialam podkreslone!! ![]() od 2 dni smaruje sie na noc Hydraphase o lekkiej konsystencji [LRP kupilam za 57 niecale,mimo, ze -o ile sie nie myle - w ostatniej VIVIe cena zalecana przez producenta to 64 czy 65 nawet]i.... jest OK, nie mialam zadnych zagniecen rano! nawet jestem zdziwiona- czyzby ten krem az tak szybko dzialal na moja odwodniona skore....? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.