|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Effaclar K vs. Total Turnaround
Kobitki drogie! Powoli koncze tubke Effaclar K i zastanawiam sie, czy go zdradzic dla Clinique Total Turnaround. Nie narzekam na dzialanie tego pierwszego, ale zastanawiam sie po prostu, czy te kosmetyki maja identyczne dzialanie i w takim razie TT cudow nie zdziala, czy jednak warto wyprobowac...
Przerylam recenzje TT i sama nie wiem. Prosze o pomoc Sowy Madre Glowy ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: Effaclar K vs. Total Turnaround
Może to pomoże?
http://www.wizaz.pl/basia_idealist_total_turnaround.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Używałam zarówno jednego jak i drugiego kremiku.Mnie Total Turnaround akurat nie zachwycił,o wiele lepszy efekt był po Effeclar K,wygładzona ,rozjaśniona buzia,mniej zaskórników,zwężone pory.Po Clinique jest tylko rozjaśniona,mam wrażenie ,że wcale jej nie oczyszcza,a kosztuje 3-krotnie więcej .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Aruniu i Zlosliwcze za podpowiedzi, wspominany artykul juz wczesniej przeczytalam
![]() Zdecydowalam sie jednak nie zdradzac Effaclaru, a za to zainwestowac w porzadny krem pod oczy ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No ja tez stosowałam kiedyś hen hen dawno temu Turnaround. Teraz już bym tego po raz drugi nie popełniła
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.