|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Fryzura a okularyChce zmienić trochę swoją fryzurę. Konkretnie to chodzi mi o grzywke albo ewentualnie inne "rzeczy" (o ile bedą pasować) też mogą być. Zalączam swoje fotki. Z góry dziękuję za rady
![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzura a okulary
bardzo ładna fryzurka i świetnie dobrany kolorek, ja bym nic nie zmieniała!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
No to może bardziej byś zcieciowała włoski po bokach,a grzywkę obcięła na skos (wiesz tak bardziej zdecydowanie). Koloru nie zmieniaj bo ci w nim bardzo ładnie
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Kolorku nie będe zmieniać, o to się nie martwcie
Apropo Twojej propozycji cellaris to tak "na sucho" to za bardzo nie wiem co masz na myśli. Może widziałaś jakieś zdjęcie (aktorki, modelki, piosenkarki, itp), na którym widać fryzurę, którą masz na myśli?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Dołączam jeszcze jedną moją fotkę. Chciałabym, żeby grzywka ładnie mi się komponowała z okularkami.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Fryzura a okularki
Niestety je noszę
![]() I chciałabym dopasować sobie fryzurkę do nich. Włosy mam za łopaki, trochę wycieniowane. Grzywka była przez wakacje trochę na bok ale odrosła i zaczesuję ją na prawą stronę. Mam wysokie czoło i mi to nie pasuję za bardzo :/ Macie może jakieś foty fryzurek z okularkami? Bo z tego co widzę wszyskie są super ale bez okularów. Help, w poneidziałek idę do fryzjera muszę bo mam dość juz moich włosków...
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. Edytowane przez anulka0016 Czas edycji: 2007-12-23 o 16:18 |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzura a okularki
up
somebody help me??
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
hej ;d a nie możesz poprosić fryzjera żeby Ci doradził ??
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Tak naprawde dobor fryzury zalezy przede wszystkim od ksztaltu twojej buzi, rodzaju wlosow no i oprawek jakie nosisz...nie ma jednej uniwersalnej fryzury dla osoby w okularach i z wysokim czolem...
Wklej swoje zdjecie bedzie o wiele latwiej cos doradzic... |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęcia dość niewyraźne bo robione naprędce telefonem:
[img=http://img136.imageshack.us/img136/5901/dsc00299dt8.th.jpg] i w okularach: [img=http://img176.imageshack.us/img176/6640/dsc00301fc7.th.jpg]
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Może macie jakeiś fryzurki które by mi pasowały?
Jutro ide do fryzjera i muszę coś wybrac :/
|
|
|
|
#13 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tutaj jest link do wątku w którym sama wkleiłam sporo fotek z fryzurkami dla okularnic Przeglądnij go może coś Ci wpadnie w oko, masz długie włosy wiec pole do popisu dla fryzjera duże ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=okulary |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A mi raczej nie pasuje bez niej, mam za wysokie czoło..
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
hmmm, przede wszystkim fryzurkę trzeba dobrać do kształtu twarzy więc wkleję Ci coś z tego co mam z grzywką ale niestety bez okularków, myślę jednak, że do każdej z nich okulary będą pasowały, sama noszę okulary i mam fryzurę z grzywką i one z niczym nie przeszkadzają
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze trochę przykładów
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Karalajna dzięki wielkie za fryzurki
![]() Byłam juz dziś u fryzjera i no w miarę tak mnie obcięła... nie miałam ze sobą zdjęcia fryzurki bo mi drukarka nawala więc opisałam jak mogłam no ale jest lepiej niż przedtem chyab
|
|
|
|
#18 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Tu w okularach:
[img=http://img205.imageshack.us/img205/9466/dsc00340ow1.th.jpg] I bez: [img=http://img171.imageshack.us/img171/474/dsc00337xc3.th.jpg] [img=http://img502.imageshack.us/img502/8103/dsc00336ls8.th.jpg] Szkoda że nie miałam ze soba zdjęcia fryzurki bo planowałam inaczej troche, no ale teraz bardziej sie podobam sobie. Jak odrosną to wymyslę coś innego. A myślicie że powinnam zmienić oprawki? Bo jeszcze się zastanawiam...
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taka fryzurka ale nelly fortado, bardzo ładnie )
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
grzywa jest prosta
po bokach lekko się zaokrągla i potem włoski są ścieniowane
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

Apropo Twojej propozycji cellaris to tak "na sucho" to za bardzo nie wiem co masz na myśli. Może widziałaś jakieś zdjęcie (aktorki, modelki, piosenkarki, itp), na którym widać fryzurę, którą masz na myśli?