|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Prosze o pomoc [po wizycie u fryzjera]
A wiec tak..
Chcialam przychodzac do fryzjera pasemka lub balejaz w odcieniach blondu. Ostatnim razem robiac pasemka i tego samego fryzjera wyszla mi cudna fryzurka [ratowal mnie po nieudanym eksperymencie a wlasciwie po zafarbowaniu wlosow w domu nowa farba w ktorej byl rozjasniacz]. Nalozyl wtedy farby jasny i ciemny blad + braz. Tym razem bylo podobie tyle, ze niektore wlosy byly rozjasniane no i mam kilka bialych pasemek. Dodatkowo nalozono mi plukanke zeby wyostrzyc kolor. Przyszlam do domu i sie rozplakalam kiedy zobaczylam to co mam na glowie w swietle dziennym przewazajace ciemne pasemka (a chcialam byc blond)+pasemka bardzoo jasne+ pasemka lekko fioletowe :/Pojechalam do innego fryzjera i stwierdzil zebym poczekala tydzien,dwa. No a wiadomo mamy swieta, sylwester.. ![]() Wrocilam do domu, umylam wlosy trzy razy wiec znaczna czesc fioletowej plukanki zeszla i generalnie wlosy wygladaja o niebo lepiej. Wiec troche mi ulzylo ale... No wlasnie.. Generalnie mam na celej glowie jasne pasemka w roznych odcieniach a na przodzie dwa grube 1,5 centymetrowe[irytujace mnie] ciemno brazowe pasma [po lewej i po prawej stronie.. ![]() ![]() ]W poniedzialek pojde do fryzjerki zeby cos mi z tym zrobila. Zastanawiam sie czy po 2 dniach nie bedzie problemu ze sciagnieciem koloru z tych dwoch pasemek i nalozeniem jakiegos odcieniu bladu? Jestem zielona w te "klocki", nie chcialabym, zeby wyszlo mi jakies cudo na glowie ... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

przewazajace ciemne pasemka (a chcialam byc blond)+pasemka bardzoo jasne+ pasemka lekko fioletowe :/