|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Duchy czy myszki ?
Ostatnio u mnie w pokojy straszy!
![]() ![]() POMOCY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Duchy czy myszki ?
Czytałam kiedyś ten sposób w książce o Myszoskoczkach - co zrobić jak nam ucieknie z klatki
![]() Trzeba przygotować duże pudełko i obciążyć je czymś w środku, żeby się nie przewracało. Następnie z czegoś, np książek, zrobić "schody" prowadzące do pudełka i obsypać je jakimiś ziarnami (słonecznikiem np ![]() ![]() ![]() i życzę, żeby to była jednak mysz, a nie szczur ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ostatnio widziałam w Obi działające na zasadzie "łapek na myszy" klatki. Po załapniu się mysza pozostaje w tej małej klatce żywa. Są tez większe rozmiary klatek na szczury... Nie pamiętam ile to kosztowało, ale raczej nie było zbytnio drogie.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
myszy wysoko skaczą więc wydostanie się ze szklanki czy niskiego słoika to dla myszy nic trudnego
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.