|
Notka |
|
Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Endermologia! Najefektywniejsza metoda redukcji cellulitu i wyszczuplania !!![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Endermologie !! Najefetkywniejsza metoda redukcji cellulitu i wyszczuplania !!
A może coś więcej na ten temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Endermologie !! Najefetkywniejsza metoda redukcji cellulitu i wyszczuplania !!
Taki masaż działa na zasadzie podcisnienia, które zasysa skóre, a dodatkowo rolki umieszczone w głowicy zabiegowej poruszając się w rózne strony i z różna prędkościa rozmasowywuja uchwycony fałd. Polecam zabiegi w Salonie Urody "Makellos" Wrocław.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Aha i cena za zabieg 120 zł w karnecie zabiegowym 100 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam, owszem endermologia jest jednym ze skuteczniejszych zabiegów fizykalnych w modelowaniu sylwetki, ale bynajmniej nie uniwersalnym, na wszystko, bo takich nie ma. Przed zabiegami z zastosowaniem urzadzeń warto jednak pójsć chociaż na kilka masazy manualnych.
Ponadto pytanie - mowa o modelowaniu sylwetki czy o cellulicie jako głównym problemie? Dlaczego? Aby zróźniocować i zdiagnosować stan tkanek. Tego urzadzenia nie potrafią. Endermologia nie jest także nowością, w naszym kraju także od dobrych 10 lat. Jednak jak widzimy nie jest urzadzeniem uniwersalnym. Pytanie co ze skórą wrażliwszą, o dużej rozciągliwości i problemach z pekającymi naczyńkami? Tu urządzenie w porównaniu do optymalnie wykonanego masażu ręcznego przegrywa. Powodzenia, życzę sukcesów Piotr Szczotka www.bodywork.com.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam
Ja chodziłam na rolletic i jestem mega zadowolona. Chodziłam tam po ciąży by zgubić obwisły brzuch. Jest to metoda zdecydowanie tańsza niż ww zabieg i moim zdaniem bardzo skuteczna. Chodziłam do STUDIA ROLMASAżU na ul. Stysia we Wrocławiu. Gorąco polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Same nielegalne reklamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Na endermologie zaczelam chodzic od stycznia tego roku i efekt jest zaskakujacy goraco polecam. Super atmosfera na Gertrudy 24/1 DERMIC Kraków.
Pozdrawiam i zycze wytrwania w postanowieniach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Same reklamy!!! Dziewczyny nie dajcie sie nabrac nagabywaczom. Dobre gabinety i dobre zabiegi nie potrzebuja takiej taniej reklamy.
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
No a ja wam powiem, ze byłam na tym zabiegu 2 dni temu( to byl juz mój 3 zabieg). Sam zabieg jest na początku niezbyt przyjemny ale juz po 10 min to nawet zaczęło mi sie podobać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To dziala czy nie? Czy byl ktos na calej serii ( 10 zabiegow) Mnie bardziej interesuje ujedrnienie, czy to dobry zabieg ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Witam
To super że mogę podzielić się moimi wrażeniami. Właśnie skończyłam serię zabiegów (14). Jestem zachwycona wynikiem,moje ciało nabrało wyrazu ( jestem po ciąży 8 miesięcy), jest sprężyste,cellulit stał się prawie niewidoczny .Ale mi bardziej chodziło o brzuch który po ciąży był workiem z tłuszczem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.