|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Oko w plamkach...
MAm problem:/ kilka dni temu pod oczami i nad powieką mialam czerwone podkowy, skóra mnie szczypała i oczy łzawiły....jakoś w kilka dni za pomocą tłustych kremów mi to znikło, ale sylwestrowa noc była oczywiscie nieprzespana
od rana w tych samych miejscach skóra jest czerwona, w takie jakby krwinki jakby była podrazniona...Co mogłoby mi pomóc?:/jutro do szkoły a wyglądam jak ćpun, albo cos gorszego...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Oko w plamkach...
jakiś zęl chlodzący ze świetlikiem?
tlyko moze to byc za "lagodne" na takie podrażnienei
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
w domu nie mam czegos takiego jedynie jutro moge zakupic...
![]() jak to wyglada nie moge...:/ myśliszz ze zejdzie przez noc?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co, ja jak miałam na oku pełno żyłek i całe było czerwone, a pod oczami opuchnięcia, to dawałam na to po plasterku ogórka zielonego
z lodówki. i trzymalam parę (?) minut, aż czułam takie miłe ukojenie, a też mi oczy płakały.. jak zdjęłam to nie miałam już takich opuchnięć, nie musiałam żelem ich zalatwiać, a oczka były znowu 'wyspane' i żadnych żyłek! no nie wiem jak to się stalo, ale możesz sprobować, bo to nic nie kosztuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

od rana w tych samych miejscach skóra jest czerwona, w takie jakby krwinki
jakby była podrazniona...Co mogłoby mi pomóc?:/jutro do szkoły a wyglądam jak ćpun, albo cos gorszego...

z lodówki. i trzymalam parę (?) minut, aż czułam takie miłe ukojenie, a też mi oczy płakały.. jak zdjęłam to nie miałam już takich opuchnięć, nie musiałam żelem ich zalatwiać, a oczka były znowu 'wyspane'