|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Titan-Cosmetics
Witam gorąco! Chciałabym zasięgnąć rady kochanych pań którym na sercu leży szczęście pazurków i poradzić się co do jakości produktów firmy Titan- Cosmetics. Zamówiłam u nich produkty bo mają przystępne ceny ale może ktoś już działał na ich żelkach itp. Z góry dziękuję.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Titan-Cosmetics
przyłączam się do pytania.
co prawda zele te są z naildesign i troche na nie psioczą ludzie. tzn na firme... ale cena jest kusząca szczególnie dla początkującej bezrobotnej
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
i znowu posty osób jednopostowych, reklama?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
nie reklama
przynajmniej nie z mojej strony jak bym miała reklamowac to jak juz to aparaty fotograficzne i obiektywy a nie zestawy do żelu czy akrylu ;] |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Nie jest to z mojej strony zaden rodzaj reklamy, tylko proste zapytanie do osób bardziej doświadczonych. Co do jednopostowców, to od czegoś trzeba zacząć. Na wiele moich pytań i wątpliwości znalazłam na tym forum odpowiedz bo często wchodzę tu poczytać. Uważam je za bardzo dobre źródło informacji ale bywa że czasem stałe forumowiczki są mało przychylne dla nowicjuszek. Powtarzam więc - nie mam nic wspólnego z reklamowaniem jakiegokolwiek produktu!
Przy okazji mam jeszcze jedno skromne zapytanie. Jednej z osob której robie pazurki zdarza sie ze odpadnie sztuczny pazurek ( innym nie ). Podejrzewam ze to jakis problem z przyczepnościa płytki. Prawidłowo matuje paznokietki,odpylam, odtłuszczam, stosuje primer na naturalną płytkę i mimo wszystko u niej to nie wystarcza. Co robić kochane koleżanki? Edytowane przez Agoosia Czas edycji: 2008-02-10 o 09:06 Powód: post pod postem! |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
a nie ma problemów hormonalnych albo nie bierze antybiotyków? to tez ma ogromny wpływ na przyczepnosc:/ niestety:/
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Titan-Cosmetics=ABC=Naildesign= Allegrowy chłam pod kilkoma nickami
Z mojego punktu widzenia kicha totalna, tania chińszczyzna. Tylko że teraz zatrudnili grafika więc to trochę lepiej wygląda i niestety przez to parę dziewczyn się natnie. Kupiłam to ze 2 lata temu, kiedy jeszcze te strony wyglądały tragicznie, gilotynka się dosłownie rozpadła, żel odchodził, tipsy pękały. Błąd w sztuce to nie był, bo produkty z innych firm aplikowały się idealnie. Pod koniec ubiegłego roku, skuszona tą nową grafiką, kupiłam jeden żel, małe tipsy i parę ozdóbek, było to samo, nic się nie zmieniło - tania masówka, tragiczna jakość. I jeszcze ich słynne "Nie chcesz kupować? droga wolna. Klientów mam pod dostatkiem." - dokładnie opisuje jacy to ludzie ![]() Zaznaczam że jest to tylko moja opinia i nie polecę żadnej z preferowanych przeze mnie marek, żeby awa2001 nie napisała że jednopostowa reklama.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Początkująca bezrobotna... niestety jeśli kupisz tani i kiepski materiał, to szybko splajtujesz na ciągłych poprawkach i reklamacjach, poważnie.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poszłam w inną stronę najpierw kurs na szczęście sponsorowany ![]() a potem już wiem jakie żele prawdopodobnie będą na celowniku
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.