|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zmiana fryzury. proszę o pomoc
Witam!!!
Mam problem, bo chciałbym zmienić swoją fryzurke ale nie wiem na jaką. Twarz mam tak bardziej podłużną. Obecnie mam krótkie włosy ale chciałbym mieć jakieś dłuższe bo wydaje mi sie że byłoby lepiej dlatego proszę o pomoc. Z góry dziękuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: Zmiana fryzury. proszę o pomoc
Prosimy o fotki(regulamin)
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
tzn. moje fotki tak ??
![]() ![]() prosze bardzo ![]() ![]() prosze bardzo ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-01-06 o 22:02 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Hmm,mysle ze pasowala by fryzurka po bokach bardziej wygolic i zrobic taki irokezik na gorze
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A to juz zalezy od Ciebie..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
własnie tylko ze irokezika to zabardzo nie chce bo juz mialem i chce zmienic a co do Olci to nawet bym wybral jedna z nich tylko jak zrobić takie włoski??;>
http://ikf.com.pl/fryzury-meskie/fryzura1201.htm ja bym chciał cos w takim stylu ale nie wiem chy to bedzie dobrze pasowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hmm a to musisz poczekac az Ci urosna.. ;D no a pozniej najlepiej by bylo skoczyc do fryzjera.. A jak juz Ci ladnie wszytsko zrobi to z samego rana na zel lub gume (nie do zucia.. ;D) a jezeli chcialbys sobie poradzic bez fryzjera to mysle ze caly sekret tkwi w tym, zeby jak najdluzsza (ale tez skora do ukladnia) byla grzywka,a reszta odpowiednio wycieniowana i oczywiscia krotsza
![]() Ale tak jak mowie.. ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-01-06 o 22:25 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
nie sam to napewno nie dam rady czyli narazie czeka mnie zapuszczanie włosów
![]() ![]() ale wlasnie z tym fryzjerem w mim miescie to bedzie problem ;/ tzn z dobrym fryzjerem ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hehe znam ten bol.. ;D widze mieszkamy w takich samych 'metropoliach' ;D ale mysle, ze napewno znajdzie sie ktos kto Cie dobrze ostrzyze.. ;D Tylko mysle, ze najlepiej jak bys zaniosl mu zdjecie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
i tak pewnie zrobie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
|
Mysle ze nie beda pasowac Tobie dluzsze wlosy,zrobilam symulacje i sam zobacz.Zalaczam moja propozycje
![]() ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem nie wyszlo tak zle..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
szczerze to mi sie ta bardziej podoba naprawde fajna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
W zaleznosci jak szybko rosna Ci wlosy.. Mysle, ze tak z 3 misiace.. zeby przyspieszyc ten proces proponuje raz w tygodniu wcierac sobie we wlosy zlotko.. nie tylko beda szybciej rosly, ale beda tez gestsze.. do zoltka mozesz dodac 1 lyzke wody i z 1 lyzke nafty kosmetycznej..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
a jeszcze takie pytanie jakie zlotko ??? bo nie jestem w tych tematach zbytnio dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Żółtko jajka a nie złotko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, że wprowadzilam Cię w błąd, ale ja już tak niestety 'poprawnie' piszę.. ;D Chodzi oczywiście o żółtko z jajka..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Olciu przeciez Ty dobrze napisalas ale ktos źle przeczytal :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hehe no wlasnie 'Ktos' dobrze przeczytal.. ;D 'sobie we wlosy zlotko.. ' Bardzo interesujaca kuracja 'zlotkowa..' ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
aaaa żółtko tam pisalo zlotko to nie zaczaiłem zbytnio a teraz juz wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.