|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziwny śluz
Parę dni temu zaobserwowałam u siebie dziwny śluz. Najpierw był on brązowawy a potem stał się przeźroczysty ale w środku jego była jak gdyby krew. Teraz śluz jest biały i taki śmieszny ciągle mam uczucie wilgotności. Dodam ze podczas 16 dnia cyklu wygłupialiśmy się z chłopakiem i nas poniosło i zaczęliśmy się pieścić. W dodatku ja się odchudzam biorę Zelixe15. Teraz mam 31 dzień cyklu i nie mam okresu jeszcze. Proszę o odpowiedz.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwny śluz
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja też mam biały śluz i czuje wilgotnosc :P nie wiem od czego to... brazowy sluz tez mam...a poowod? nie znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ale to było 1 dzień przez pare godzin tylko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ja rownież mam z tym problem. non stop musze nosić wkładki... wstydze sie rozebrać przed chłopakiem bo to dodatkowo ma nieprzyjemny zapach.
nie wiem co z tym zrobić? ktoś ma jakiś pomysł? to jakieś zakazenie czy co? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
A nie lepiej iść z tym po prostu do gina???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Nie byłam nigdy...i się wstydze...nie chce isc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Kilka razy w trakcie owulacji zaobserwowałam u siebie śluz +krew. Pytałam sie mojego gina czy to jest normalne- odpowiedział,że tak o ile nie zdarza się zbyt często i krwawienie nie jest zbyt duże
![]() Girl151 może czas przełamać strach i wstyd i zatroszczyć się o własne zdrowie? Zbyt obfite upławy i nieprzyjemny zapach mogą świadczyć o stanach zapalnych pochwy, grzybicy i wielu innych... Do lekarza marsz!
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ashmiro nie ma mowy...nie pójdę... wstyd jest silniejszy ode mnie... chce wiedzieć co mi jest ale nie pójde...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję ze to nic poważnego bo Twoja ewidentna głupota ("nie ma mowy...nie pójdę") mogła by mieć bardzo poważne skutki.
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Możliwe...i dzięki...widocznie naprawde jestem głupia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
potraktuj tą wizytę jak u normalnego lekarza, on jest w pracy i nie jest mu nic dziwne, wybierz jakiegoś sprawdzonego, lepiej iść wcześniej niż później mieć jakieś problemy i leczyć się w razie czegoś przez długi okres czasu i to tylko przez własną głupotę, a to, że spóźnia się okres może mieć na to wpływ odchudzanie !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
mi sie nie spoznia okres...yy...
nie pojde i mnie nie namawiajcie...wstydze sie i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak zajdziesz w ciaze to tez nie pojdziesz? a poza tym wolisz isc teraz raz i miec spokoj czy potem cierpiec i chodzic co tydzien? wybacz, ale takie podejscie ze nie pojde bo sie wstydze i nie pojde, to po prostu glupie... a co jezeli masz grzybice? albo jakas infekcje? samo nie przjedzie....
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Jak zajde w ciaze to pojde ale zanim to nastapi to mega duzo czasu...
a co moze zadna z was sie nie wstydzila i poszla ot tak sobie co?;/ to wy głupio gadacie... a same pewnie lepsze nie bylyscie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybrałam kobietę i tego się trzymam do dnia dzisiejszego. I pomimo tego, ze nigdy nie urodzę prawdopodobnie własnego dziecka, więc wizyty z powodu ciąży odpadają, zamierzam chodzić regularnie. Do dentysty też nie chodzisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
dla mnie to jest wstydliwe no i co na to poradze? ;/ a wy skaczecie na mnie od razu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
No widzisz. Chodzsz do dentysty. A czym się różni ginekolog? Częscią ciała. Tylko, bo to taki sam lekarz. Ja tam wolę chodzić do gina niż do dentysty. I tyle. Trudno, prosiłaś o radę, wszystkie Ci doradzamy lekarza. Rzeczywiście Twoja sprawa co zrobisz z tym wstydem, strachem i dolegliwością. Powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
każdy jest inny... mnie dotykanie tych miejsc by krepowalo..wiem ze to badanie ale sam fakt..widocznie nie doroslam do takich rzeczy....bywa i tak... i dziekuje za powodzenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a poza tym jeśli jesteś dziewicą to nie musi koniecznie badać Cię dopochwowo, no i nie musisz się na to godzić. moze przeprowadzić z Tobą tylko rozmowę, albo zrobi USG ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
tak? myslalam ze musi badac mnie tam w środku... bo jesli nie musi to mozliwe że pojde ;p bo przydałoby mi sie z tego wzgledu że boli mnie czesto jedna piers...hmm moze pojde;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.