|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pytanko - JAK TO NAWINĄĆ????????????
Zakupiłam sobie wałki!!!! i nie wiem co dalej! JAK JE NAWINĄĆ????????
![]() Próbowałam na wiele sposobów ,pytałam znajomych i nic to nie pomogło! Może wy wizazanki mi pomożecie???? czekam na wasze pomysły. pozdrawiam
Edytowane przez kasia0987 Czas edycji: 2008-01-14 o 14:22 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Pytanko - JAK TO NAWINĄĆ????????????
Też mam takie wałki
ja biore pasemko nawijam w około tego tylko że mam jeszcze taką przypinkę do tego żeby sie trzymało
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
cola16
masz mozliwosc wrzucic fotke tej zapinki bo na moich wałkach tez jest takie cos jakby zapinka ale ona wcale nie trzyma ![]() moje pazurki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=230664 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Trzeba nawijać na to pasemko. Mi takim czymś, tylko na lokówce, w lato fryzjerka zrobiła fajne loczki.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Jejku, wiesz co nie pomogłam za dużo, ale sama się z tym gryze
bo po takich wałeczkach włoski fajnie wyglądają. Wkleje ci zdjęcie tej fryzurki po lokówce, jak znajdę.Ja odkąd tylko pamiętam, to zawsze miałam kłopoty z nawijaniem włosów na wałki. W końcu zrezygnowałam z tego, bo zwyczajnie nie umiałam...Może jak będziesz u jakiejś fryzjerki, to poproś,żeby Ci ppokazała jak nawinąć na to pasemko. |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Specjalistką nie jestem ale to chyba idzie jakoś tak:z jednej strony jest taki jakby haczyk.Bierzesz pasmo włosów i na samej górze zahaczasz tym haczykiem o włosy jak np.długopis o zeszyt (nie wiem czy nie zagmatwałam...?)Potem owija sie pasmo dookoła tak jak idzie to zgrubienie (poszczególne "kóleczka" z włosów są oddzielone tym zgrubieniem).Koniec włosów mocujesz tą klamerką, która jest założona na wałek.Miałam tak kiedyś robione włosy ale nie wiem czy dobrze zapamietałam
![]() P.S właśnie wyczytałam,że ta zapinka nie trzyma :/ Zawsze mozna końce owinąć gumką Nic więcej nie przychodzi mi do głowy...
Edytowane przez ossirisa Czas edycji: 2008-01-17 o 22:39 Powód: P.S |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety też kupiłam sobie te spiralne wałki na allegro i leżą w kartonie, bo podobnie jak Ty nie potrafię ich użyć
pytałam już chyba wszystkich o to
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
ossirisa
dziekuje kto wie????????? moze cos z tego bedzie tak sie zastanawiałam do czego ten haczyk moje pazurki...
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=230664
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Daj znać czy wyszło
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
z tymi walkami jest tak ze kurcze samem ciezko idzie, najgorzej tyl. trzeba gore zahaczyc i w sumie one nie beda od samego konca zakrecone tzn od glowy i musza sobie tak wisiec te walki, lepiej popros kogos do pomocy i jak ich masz niewiele to rozloz sobie na raty tzn najpierw jedna polowe glowy pozniej druga zeby ttych lokow bylo wiecej bo tak grube pasma sie poskrecaja to bedzie baranek, a szkoda kurde pod kran wlosy jak troche roboty przy tym jest
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

ja biore pasemko nawijam w około tego tylko że mam jeszcze taką przypinkę do tego

bo po takich wałeczkach włoski fajnie wyglądają. Wkleje ci zdjęcie tej fryzurki po lokówce, jak znajdę.

pytałam już chyba wszystkich o to