![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Basikowy Kramik-moje pierwsze kosmetyki na wymianę :)
NIEAKTUALNE
Witajcie Dziewczyny ![]() Przeszukałam wszystkie moje kosmetyczki i znalazłam kilka rzeczy, których już raczej używać nie będę, ale może Wam się coś przyda. Nie mam co prawda zbyt wielu kosmetyków na wymianę, ale dopiero zaczynam moją ,,karierę wizażowej targowiczki" ![]() Dokładki zaznaczam na fioletowo ![]() Do wymiany mam: 1. krem nawilżający z lekkim podkładem[B][COLOR="Magenta"]Nivea Visage Young,be beautiful; Naturalny, przystosowuje się do naturalnego koloru skóry. Wygładza cerę i poprawia jej wygląd. Użyłam go chyba 2 razy, ale niestety jest dla mnie za ciemny ![]() 2. cienie Joko, poczwórne; kolory to różne odcienie niebieskiego, granat, błękit. Nowe, aczkolwiek pudełeczko się nie zamyka (szczerze mówiąc, nie wiem dlaczego, pewnie odpadł jakiś mały plasticzek ![]() 3. krem do prostowania włosów Wella Shockwaves, z termoochroną. Oddaję, ponieważ fryzjer polecił mi krem tego typu, tyle, że Goldwell'a ![]() ![]() 4. Krem śmietankowy Beauty Milky, użyty kilka razy, myślę, że jest go jeszcze ponad 80%- wymienione 5. Wosk do włosów Wella Shockwaves , ok 60-70% chyba; 6. Ew. mogę jeszcze oddać piankę do loków Wella Shockwaves ok 60% jeszcze jest, tak myślę lub krem do prostowania Sunsilk'a, ten fioletowy :P ; 7. Błyszczyk z brokatem, nieużywany z H&M; 8. Jakieś bransoletki, zdjęcia poniżej ![]() Nie zabrzmi to może za fajnie, ale mogę również zrobić odlewkę zapachu Chupa Chups Love Trap Hot Pink ![]() ![]() Przewiduję jakieś dokładki, zdjęcia też postaram się wstawić jak najszybciej ![]() [COLOR="DarkOrchid"]DOKŁADKA: 9. portfel ze skóry ekologicznej wykończony tzw brudnym złotem, nieco przypominającym miedź, oddam za coś naprawdę fajnego, gdyż mi samej się on podoba ![]() 10. portfel w paski granatowo, fioletowo, błękitno białe. w środku fioletowy; 11. mały portfelik koloru błękitnego, w motyle, ładnie się błyszczy ^^ w środku różowy; 12. Frotka na rękę, nowa, prawdopodobnie była dołączona do jakiejś młodzieżowej gazetki ![]() 13. Hand & body lotion, spa O2; 150ml ; brak daty ważności, balsam chyba tylko maźnięty, tak dla spróbowania; 14. Pierścionek plastykowy moro; 15. Bardzo długie koraliki, na szyję lub zawiązane na ręce wyglądają jak wiele drobnych bransoletek ![]() 16. Tusz do rzęs, firmy brak, na zdjęciu taki mały w czarnym opakowaniu, znaleziony w ciemnych odchłaniach kosmetyczki ![]() 17. Kredka Miss Sporty, troszkę używana, niezatemperowana do końca, kolor 015, szara; 18. Próbka wody toaletowej ROXY-wymienione, oraz próbki: Moshino Cheap and chic (jedna troszkę ubrudzona na górze, w obydwu flakonikach jest mniej więcej 3/4), Eternity for men od Calvina Kleina(ponad połowa), Davidoff Coll Water (ponad 2/3) -wymienione 19. śliczne metalowe kolczyki, kolory miedzianego , wzór- na środku kwiatek, dookoła jakieś romby ![]() 20. Eveline, nawilżający błyszczyk do ust, zawiera filtry UVA-UVB, 9ml ; używany troszkę, ale jest go jeszcze przynajmniej 2/3; 21. Błyszczyk i kredka/cień do powiek, dołączone chyba do jakiejś gazety, koloru szarego z brokatem; 22. Zawieszka do komórki, z gumowym chłopaczkiem i dziewuchą xD 23. 2 błyszczyki, podwójne, używane pare razy, firmy brak ![]() 24. Musująca spora ,,tableta" do kąpieli o zapachu róży, oczywiście nowa nieużywana ![]() 25. Puder Sephora z lusterkiem, używany troszkę, chyba jednak jest dla mnie jeszcze za ciemny, aczkolwiek oddam, jeśli coś mi się naprawdę bardzo spodoba ![]() DOKŁADKA 18.01.08 26. śliczna metalowa bransoletka (koloru srebrnego) z niebieskimi kuleczkami, zdjęcie wkrótce; 27. Błyszczyk dwustronny, nowy; kolory- jasny róż i ciemniejszy róż z brokatem (na ustach pewnie transparentny) zdjęcie wkróce 28. Kredka do oczu granatowa; zdjęcie wkrótce 29. Różne drewniane (i nie tylko ![]() ![]() zdjęcie tutaj- http://img403.imageshack.us/my.php?i...scn1181pd1.jpg , i jeszcze kilka- http://img86.imageshack.us/my.php?image=dscn1185lz1.jpg 30. Bransoletka plastykowa, zielona z dużych kulek xDD zdjęcie wkrótce Zdjęcia wszystkiego znajdują się w postach: 6 i 33 A poluję na: - cień do powiek w musie Bell, najchętniej srebrny lub jakiś fiolet,srebrny lub róż ![]() - chętnie wszelkie profesjonalne produkty do loków (Tigi, Kerastase,Farouk, Matrix, Osmo, Goldwell biorę od ręki jeśli ktoś ma na zbyciu ![]() -matowe lakiery do paznokci, chętnie w krzykliwych barwach ![]() -róż do policzków; -pilnie poszukuję szamponu do włosów kręconych! Najchętniej firm wyżej wymienionych; -coś do nawilżania włosów; pozdrawiam i zapraszam do mojego drugiego wątku gdzie wymieniam zapach Sexy 212 Carolina Herrera http://www.wizaz.pl/forum/showthread...26#post6337326 Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-01-25 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Basikowy Kramik-moje pierwsze kosmetyki na wymianę :)
Jakie masz branzoletki i jaki kolor daje na ustach ten błyszczyk H&M?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Błyszczyk jest transparentny, a zdjęcia bransoletek juz idę zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Oki to mnie interesował by błyszczyk H&M, Krem śmietankowy Beauty Milky, użyty kilka razy, myślę, że jest go jeszcze ponad 80% to jest krem do twarzy czy do ciała? no i ewentualnie branzoletki. Poczekam na fotke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bransoletki mam takie:
http://img231.imageshack.us/my.php?i...scn1188sw7.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
bejbi19- tak, ten kremik jest chyba i do twarzy i do ciała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Z branzoletek podoba mi się 3 i 4 licząc od góry.
Znajdziesz coś u mnie za te branzoletki, błyszczyk H&M i krem śmietankowy jeśli jest do ciała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Czy ta bransoletka dwurzedowa(trzecia od gory )jest może srebna,z próbą?Ręcznie robiona czy ze sklepu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zielona30- nie, ta bransoletka nie jest ze srebra, już nawet nie pamiętam skąd ją mam, ale nie jest ręcznie robiona, nie mam takiego talentu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Paul's girl
|
coś u mnie za:
4. Krem śmietankowy Beauty Milky, użyty kilka razy, myślę, że jest go jeszcze ponad 80% krem do prostowania Sunsilk'a, ten fioletowy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Anitka11 i bejbi19 - przepraszam Dziewczyny, ale niestety nic u Was nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dzięki.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Paul's girl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
istari - czy wszystkie dokładki znajdują się w pierwszych postach na pierwszej stronie?
![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-01-14 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Paul's girl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Już patrzę
![]() ![]() ![]() istari, Karolinko- niestety nic ![]() ![]() Przepraszam, że jestem taka wybredna, ale sama juz nie mam miejsca na kosmetyki i nastawiłam się na konkretne rzeczy albo cos co wpadnie mi w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A, zapomniałam napisać, że ten błyszczyk z H&M jest nowy, nieużywany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
interesuje mnie kilka kosmetykow u ciebie. czy znajdziesz cos u mnie na wymianke
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
mimi_22- czy masz wątek z kosmetykami? Wolałabym właśnie za nie się wymieniać, lub za coś co wyjątkowo wpadnie mi w oko
![]() MissSunshine- oczywiście wypatrzyłam portfel, ale nawet gdybym Ci oddała wszystko co mam, nie byłoby to jego warte ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
1. krem nawilżający z lekkim podkładem Nivea Visage Young, be beautiful; 3. krem do prostowania włosów Wella Shockwaves, z termoochroną. Oddaję, ponieważ fryzjer polecił mi krem tego typu, tyle, że Goldwell'a Użyty raptem kilka razy, bardzo małe zużycie; 4. Krem śmietankowy Beauty Milky, użyty kilka razy, myślę, że jest go jeszcze ponad 80% 6. Ew. mogę jeszcze oddać piankę do loków Wella Shockwaves ok 60% j 7. Błyszczyk z brokatem z H&M; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
sweetmadijka - odpisałam u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Paul's girl
|
Basiu, niestety zdjecia nie mam, ale to jest to mleczko:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...szczonych.html wieczorem moge wkleic zdjecie mojego, ale zrobione kom, wiec raczej kiepskiej jakości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, właściwie na tej samej zasadzie mam spray Gliss kur'a więc dałaś mi zagwozdkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221235
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221395 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206970 . krem do prostowania włosów Wella Shockwaves, z termoochroną. Oddaję, ponieważ fryzjer polecił mi krem tego typu, tyle, że Goldwell'a Użyty raptem kilka razy, bardzo małe zużycie; 4. Krem śmietankowy Beauty Milky, użyty kilka razy, myślę, że jest go jeszcze ponad 80% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
kafetka- czy ten cień w musie Bell jest nowy? I w jakim jest kolorze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.