|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Prablem z wybraniem fryzury - pomóżcie
Witam wszystkich,
ostatnio życie mnie zmusza abym się zmieniła, swój wygląd poprawiła na lepszy. odłuczyłam sie tego. juz nie pamietam jak wybierać kosmetyki do mojej cery. no i mam problem z fryzurą. nie wiem jak obciąć włosy. za każdym razem jak ide d fryzjerki to ona mi mówi że ja mam zdecydować jednak do mojej twarzy nie umiem wybrać fryzu. Prosze pomóżcie m ja możecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prablem z wybraniem fryzury - pomóżcie
bez zdjecia ciezko doradzic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
raczej bez zdjęcia nie da rady...
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
No i ja mam taki sam problem...jak ostatnio sie obciełam to wyszło fatalnie...wgl.nie do ksztaltu mojej twarzy;/Jak mozecie to poradzcie...A ja to w okularkach...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
koniecznie zapusc troszke wloski i pocieniuj...do tego grzywka tez cieniowana na boczek ale musisz ja ulozyc tak aby z jednej strony glowy znajdowala sie grzywka a z drugiej strony rowniez pozostalo chociaz jedno pasmo...przydaloby sie takze zwiekszyc objetosc wlosow moze jakims szamponem i odzywka. pozdrawiam;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, ponownie...
niestety nie posiadam aktualnego zdjecia ale moge wysłaś stare... dawno mnie nie było i przepraszam za to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
bardzo byłabym wdzieczna gdyby ktoś doradził mi jak mam sie obciać czy może mam zapuścić grzywke aby było mi ladniej. chciałabbym coś w sobie zmienić. postaram się załączyc aktualne zdjecia jednak zależy to od tego czy pożycze gdzieś od kogoś aparat
![]() bardzo dziekuje za jakął kolwiek pomoc - dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
bardzo byłabym wdzieczna gdyby ktoś doradził mi jak mam sie obciać czy może mam zapuścić grzywke aby było mi ladniej. chciałabbym coś w sobie zmienić. postaram się załączyc aktualne zdjecia jednak zależy to od tego czy pożycze gdzieś od kogoś aparat
![]() bardzo dziekuje za jakął kolwiek pomoc - dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
veiled=aska105;p wydaje mi sie ze jesli grzwka to tylko na boczek a wlosy koniecznie pocieniowac moze troszke skrocic...musialabys powiedziec fryzjerowi ze zalezy ci zeby twoje wloski nie byly takie ociężałe...a moze nawet jakies pasemka...na ciemnych wloskach to tez c fajnie wyglada...pozdrawiam zaraz dodam fotki......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
oto i foteczki ktore dla Ciebie zebralam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
w tych zdjeciach chodzilo mi o pokazanie pasemek a nie stylu ciecia...bo wydaje mi sie ze wlasnie powinnas jakos ozywic swoje wloski bo wydaja sie takie ciezkie...pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Witam ponownie
oto moje teraźniejsze zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ja się dołącze do prośby...!!
Także chcę od pewnego czasu zmienić coś w swojej fryzurze, ale niewiem co by mi pasowało... Aktualnie próbuję zapuścić na dłuższe... Co sądzicie Panie o grzywce, czy ona tak naprawdę pasuje każdemu?? Załączam moje najbardziej aktualne zdjęcia... Dziękuję za pomoc !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.