|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nagłe plamienie
Mam pytanie, czy wiecie może, czy to możliwe,żebym nagle po 6-ciu, 7-miu latach miesiączkowania nagle zaczęła mieć plamienia owulacyjne? Nigdy sie to u mnie nie zdażyło, a dziś owszem i być może akurat mam owulację..ale ciężko stwierdzić,ponieważ cykl mam ostatnio nieregularny..
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nagłe plamienie
Cytat:
Z wiekiem w organizmie kobiety zachodzą zmiany hormonalne i właśnie one mogą byc przyczyna tych plamień owulacyjnych. Moze być to kilku razowy "wybryk" organizmu ale może juz tez tak zostać na dłużej. W każdym bądź razie plamienia owulacyjne sa rzeczą jak najbardziej normalną i nie jest to zjawisko rzadkie. Nie oznaczają nic niepokojącego dopóki jest to plamienie a nie krwawienie. PS. Jeżeli jest to wybryk jednorazowy a współżyje sie może to być plamienie implantacyjne zarodka czyli ciąża.
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nagłe plamienie
Cytat:
I nie wiem co ze mną jest, bo trochę się wzmogło od rana to plamienie jakby przechodząc w krwawienie...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.