![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Gigantyczny wątek! Prostownica, satynowa piżama, Sexy 212, stylizacja włosów, Rimmel
NIEAKTUALNE
Witajcie! Oto mój całkiem nowy wątek ![]() Dokładka na niebiesko! Szminkę i krem wymienię za coś co naprawde mi się spodoba ![]() Wish Lista: Wszystko co waniliowe i czekoladowe/kakaowe !!! Zapachy, żele, balsamy. Najchętniej spray'e do ciała Avonu o zapachu wanilii i inne ![]() Różne dodatki z kokardkami, najchętniej czarne i różowe; Seria Jessici Simpson- perfumki, puder do ciała, błyszczyk; Zapachy: -Lancome connexion; -Christina Aguilera ; -Rock'n Rose Valentino; -Sweet darling Kylie Minouge; Włosy: -profesjonalne kosmetyki do loków (Kerastase, Matrix, Loreal, Goldwell, Osmo, Tigi, Farouk); -ogólnie produkty Biosilk; - szampon do loków Oriflame , Pantene lub wyżej wymienionych firm; -Pantene Restoratives, cokolwiek z tej serii; -Henna Treatment Wax dla włosów blond Kolorówka: -nowe produkty Pupy; -nowy cień do powiek w musie Bell: srebrny, różówy lub fioletowy; - róż do policzków tylko nowy i najlepiej Bourjois , Pupa lub Clinique; -nowy czarny tusz do rzęs; -sypkie cienie do powiek, nowe! Pupa, Inglot, Gosh, Sephora i inne -matowe lakiery do paznokci w krzykliwych kolorach; -lakiery do paznokci do zdobień; -srebrna kredka do oczu; -cienie o ciekawych kolorach, chętnie pigmenty MAC; -pomadka w kredce Oriflame (tylko nowa); -wszelkie produkty Inglot; -nowe kulki rozswietlające, brązujące itp ![]() ![]() Pielęgnacja: -masło kakaowe Ziaja i żel pod prysznic z tej samej serii; -krem do depilacji; -plastry do depilacji; Reszta: - nowe pędzle do makijażu ; Nie szukam: -ubranek; -używanych błyszczyków i szminek; A teraz ogólny spis wszystkiego ![]() Nieaktualne na szaro Rezerwacje na fioletowo ![]() Zapachy: - Sexy 212 Carolina Herrera, 50ml nowe!! Tylko za coś super; -tomama -Chupa Chups 68/75 ml Hot Pink; - Agniesia666 -ciekawy zapaszek z Egiptu ![]() Do włosów: -Nowy szampon Garnier Fructis Nutri-gładki , zrobiłam spory zapas bo bardzo go lubię, ale może nie popadajmy w paranoję ![]() -pianka do loków Wella Shockwaves z termoochroną; -spot -pianka do loków Got2b. (pęknięty dozownik); -krem do prostowania z termoochroną Wella Shockwaves; -spot -krem do prostowania Sunsilk ,,Efekt żelazka"; -wosk do włosów Wella Shockwaves, świetnie przygładza odstające kosmyki i ogólnie niesforne włosy; -Sunsilk krem do loków, zielony; -pasta stawiająca Joanna , użyta parę razy, malutki ubytek; Pielęgnacja: balsamy do ciała: -raz użyty balsam z H&M , Body Lotion (ma rok, ale wg mnie konsystencja i zapach wciąż niezmienione); (do zestawu posiadam żel pod prysznic); -Rose hand&body lotion , NOWY; (do zestawu- żel pod prysznic, musująca tableta do kąpieli); -brązująco- ujędrniający balsam do ciała Dr Irena Eris, również nawilża i wygładza; o ile dobrze rozszyfrowałam kod, był ważny do 12.07r; -ana761 żele pod prysznic: - Fa, shower cream, Natural & soft; NOWY, Rose & Almond Milk, cudny zapach; -żel pod prysznic z H&M (do zestawu- balsam) -Gothic_Daisy -żel pod prysznic Rose , Bath & Shower cream (do zestawu balsam i musująca tableta do kąpieli); -Gothic_Daisy -musująca tableta do kąpieli Rose (do zestawu balsam i żel pod prysznic); -Gothic_Daisy -żel pod prysznic Rose&Marshmallow- aleksandra89 -żel pod prysznic z H&M- aleksandra89 twarz: -NOWA maseczka głęboko nawilżająca AA, do każdego rodzaju cery, do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii; -Gothic_Daisy -Nivea Visage Young krem nawilzający z lekkim podkładem, odcień- natural; Przystosowuje się do naturalnego koloru skóry; wygładza cerę i poprawia jej wygląd; -maseczka Under Twenty poprawiająca koloryt skóry; Kolorówka: oczy: -poczwórne cienie Joko, NOWE, ale pudeleczko pęknięte i się nie zamyka; -seledynowo-zielony cień Astor; -mascara Avon Color Trend , ma już chyba rok, ale nadal mokra i świetnie sie rozprowadza, czarna; -mascara Sephora, zielona; użyta raz albo dwa, nie wymieniam na siłę; -kredka czarna, Sephora; zatemperowana, świetna, ale dostałam nową ![]() -kredka biała , H&M; -kredka szara, Miss Sporty, kolor 015; -kredka granatowa, bezfirmowa; -kredka szara z brokatem, NOWA, bezfirmowa; usta: -szminka w płynie Maybelline , piękny intensywny róż; -kilka bezfirmowych błyszczyków; -błyszczyk Eveline, pomarańcza z brokatem; -błyszczyk/pomadka czekoladowa chyba; Dolci Baci; -nie ma -błyszczyk NOWY, transparentny z brokatem; -błyszczyk chyba czekoladowy , AA; -błyszczyk chyba czekoladowy , Vipera; szminka z musem Avon, kolor Delicate pink, użyta kilka razy; twarz: -podkład w musie Rimmel , Cool Matte Mousse; odcień 201;- Agniesia666 -jedna odsypka jaśniutkiego pudru - mieszanka Max Factor i Joko, dla mnie ideolo ;D paznokcie: -lakier do paznokci Avon, opalizujący, raz pomalowałam nim paznokcie, malutki ubytek; -lakier Miss Selene, biały; -lakier Lovely, różowo-czerwony, jasny z brokatem; Próbeczki: -Moshino I love love; cziki -Lancome Hypnose; -Moshino L'E<serduszko>U -Agniesia666 -Amor Amor Cacharel; -Hugo Boss, Boss; -tomama -Isabella; -Mexx Pure Life; -Valentino Gold; tomama i inne ![]() Oraz próbki m.in. podkładu Max Factor, Balsamu Luksja; Biżuteria: bransoletki: -bransoletka z zielonych, plastykowych kulek; -bransoletka drewniana, zielono- brązowa (kulki); -bransoletka srebrna (tzn posrebrzana) z niebieskimi kuleczkami ,słodziutka ![]() -bransoletka z zielonymi szkiełkami; istari -3 bransoletki Maybelline - niebieska, jasno-zielona i turkusowo-zielona; -8 cieniutkich bransoletek, 2 srebrne, 2 złote, 2 błękitne, 2 zielone; i inne ![]() --------------------------------------------------- -mnóstwo drewnianych koralików, do wyboru do koloru ![]() - metalowy, posrebrzany naszyjnik z kolcami, ulubiony, ale może ktoś mnie czymś zainteresuje ![]() ----------------------------------------------------- -plastykowy pierścionek moro; -istari Kolczyki: -czarno białe kółka, plastykowe; -śliczne, miedziane okręgi z ciekawymi wzorami ![]() Pozostałe: -błękitny, brokatowy pasek; -złoty pasek z cekinami; -witośka -prostownica z kilkoma wymiennymi wkładami , Solac; -srebrna zalotka z H&M; Agniesia666 -świeczka-kwiatek, nowa; -3 nieużywane portfele: -jeden w paski fioletowo-biało-błękitne; -drugi z ekologicznej skóry, bardzo ładny ; -trzeci błękitny, w motyle, połyskujący; -czarna plastykowa opaska; -malutki pędzelek Lancome; -okulary Point Lunetties z futerałem; -piżamka satynowa, NOWA, ecruie- XL; pozdrawiam gorąco i zapraszam do oglądania ![]() REZERWACJA: WYMIENIONE: levante: puder sephora tomama C. Herrera Sexy 212 aleksandra89 -tusz czarny bezfirmowy; -dwa żele pod prysznic od prawej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6398101 etnografka -zapach z Egiptu istari -bransoletka nr 9 -bransoletka nr 7 -pierścionek moro kasiek1122 -kremik Beauty Milky -próbeczka Roxy i inne; spot -krem do prostowania Wella -pianka do loków Wella Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-03-03 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gigantyczny wątek! Prostownica, satynowa piżama, Sexy 212, stylizacja włosów, R
Zdjęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gigantyczny wątek! Prostownica, satynowa piżama, Sexy 212, stylizacja włosów, R
Zdjęcia c.d.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia I
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia II
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia III
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia IV
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za satynową piżamkę (czy to takie duże XL?)
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6398087 i wodę Chupa Chups?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Może cos u mnie za zapach CH?
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
witaj znajdziesz cos u mnie? podoba mi sie pare rzeczy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6398101
podobaja mi sie te dwa zele pod prysnic od prawej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6398167 2, 3, 4 i maybelline a u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, żeby nie robić bałaganu odpisałam w Waszych wątkach
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
bejbi19- u Ciebie podobała mi się ta paletka cieni, pudrów i róży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
z twojej listy mam tylko balsam do ciała Masło kakaowe Ziaji (użyty raz)
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
pianka do loków Got2b
żel pod prysznic H&M tusz ten bezfiromowy on jest nowy? jaka data waznosci? brązwoy portfelik
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie podoba mi sie kilka rzeczy?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
aleksandra89- ten tusz użyłam chyba raz czy 2, nie pamiętam zresztą, Nie ma daty ważności. Czy masz coś po za wątkiem z mojej wish listy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
agniese79- odpisałam u Ciebie
tomama- czy masz może coś jeszcze z mojej Wish listy? Ale muszę powiedzieć, że niesamowicie mi zależy na Aguilerze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
bejbi19- czy jesteś zainteresowana jakąś wymianką?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Witchdoctor
|
mam
![]() szampon L'oreal Absolut Repair, maskę Vitamino Color i Intense Repair, Tigi Curls Rock krem do loków, mały jedwab do włosów Biosilk, Artego travel kit - szampon i odzywka do farbowanych
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Tomama- czy te rzeczy są nowe? Jeśli nie, to powiedz jaki jest ubytek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
mała 82- niestety nic nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
sweetmadijka- u Ciebie podobał mi się * rozświetlajacy puder sypki do ciałą i twarzy AVON (nowy) TYLKO ZA COS WYJATKOWEGO , ale mówiłaś, że już go nie masz... więc może masz coś z mojej wish listy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Witchdoctor
|
szampon Absolut repair ubytek 10%, maska Vitamino Color zostało 20%, Intense Repair ok 150 ml w dużym pudle, krem Tigi ubytek 20%, zestaw Artegi i jedwab nowe
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.