|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nasza sesja - trema
Od jakiegoś czasu myślałam o zrobieniu sobie pikantnej sesji u jakiegoś profesjonalisty dla siebie i narzeczonego. Kilka dni temu podjęliśmy decyzję, wybraliśmy wspólnie fotografa, spotkaliśmy się z nim i ustaliliśmy cenę oraz styl zdjęć. Szczerze mówiąc wszystko super ale im bliżej sesji tym bardziej boję się, że nie podołam.
Czy robiłyście sobie takie sesje a jeśli tak to jak uporałyście się z tremą ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: nasza sesja - trema
Cytat:
![]() ![]() Fotograf na pewno zadba o to, żebyście czuli się bezpiecznie i żeby nikt się nie napatoczył w trakcie sesji, także o to żeby było Wam ciepło, bo nie ma nic gorszego niż szczekanie zębami i trzęsienie się z zimna pozując do zdjęć. Do tego pewnie będzie jakaś miła dla ucha muzyka, żeby łatwiej było się zrelaksować ![]() Nie taki diabeł straszny jak go malują ![]() Zawsze można sobie walnąć kielonka przed na rozluźnienie ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A tak z ciekawości, jak prezentują się koszta takiej sesji?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
szczerze mówiąc różnie....ciężko określić bo każdy fotograf inaczej sobie liczy, zależy to raczej od jego stopnia zaawansowania. Ja od koleżanki nic nie brałam, bo akurat to były moje pierwsze akty i zależało mi na "królikach doświadczalnych"
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Chyba jednak strzelę sobie mocnego drinka przed sesją
![]() My po długich poszukiwaniach mamy poleconego i sprawdzonego przez przyjaciółkę fotografa, umówiliśmy się na 300 zł ale wiem, że za sesje normalnie woła od 500 zł. w górę. Nie braliśmy pod uwagę amatorów a jak pytaliśmy kilku innych to od 200 do 1000 chcieli. Nie chcemy typowych pozowanych zdjęć więc od razu zdecydowaliśmy się na niego no i mamy pewność, że jest solidny. Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję że będziecie zadowoleni ![]() z tym alko to ostrożnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A mi sie to nie podoba.....;P ale co tam...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.