|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
nocleg w Berlinie
Dziewczyny, jadę do Berlina na przyszły weekend i szukam właśnie jakiegoś noclegu w rozsądnej cenie w centrum miasta. Szukałam jakiś hostelów, ale jestem kiepska w szukaniu
![]() Może ktoś poleci jakiś sprawdzony nocleg? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: nocleg w Berlinie
Ja mogę zaproponować jedynie hotele (niestety cena mniej atrakcyjna niż w hostelach), ale za to możliwość wykupienia noclegu w Polsce i bezpośrednio z voucherem udajesz się do hotelu.
Nocleg w Mark Apart Hotel 3* to koszt 39 EUR/os. Hotel znajduje się na ul. Lietzenburger Strasse. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tav, to jest sprawdzona strona ![]() http://www.hostelworld.com/findabed....FQxCMAodSlyXNw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() wyjazd trochę mi się opóźnił, bo mam podróż służbową, ale zapamiętam i myślę, że wykorzystam w marcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A ja polecam : www.etaphotel.com - sprawdzony nie tylko w Berlinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Właśnie wróciłam z Berlina, byliśmy dwie noce z TŻ, ze śniadaniem zapłaciliśmy 98 euro. Śniadanie pyszne, obsługa przemiła, łazienka dzielona z jednym pokojem, aneks kuchenny do dyspozycji, możliwość korzystania z internetu, jedyny minus to dość cienkie ściany. Polecam sunshinehouse Berlin.
A do stacji metra bliziutko, lidl i aldi praktycznie obok. Piękny park obok hostelu.
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
up
Jakieś nowe adresy, ktoś był ostatnio w Berlinie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Podbijam... Szukam czegoś dla dwóch osób, w miarę taniego i przyzwoitego. Na forach znajduję tylko zachwalanie pokoi wieloosobowych, ale "noclegownie" mnie nie interesują
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Mam nadzieję, że ktoś poleci Ci fajny hostel. Śledzę ten wątek, bo sama wybieram się do Berlina
![]() Teraz potrzebuję jeszcze noclegu. Nie zakładam nowego wątku, bo może tu coś znajdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.