|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Bardzo prosze Was o pomoc w doborze fryzury, koloru własow, makijazu i w ogóle róznych propozycji dla mnie - także ubioru. Nawet nie wiem jakim typem urody jestem. Zdjecie zrobilam przed chwilą... Nie jestem zadowolona ze swojego wygladu. Mam nijaka fryzure - wlasciwie to zadnej nie mam ![]() ![]() Z przejecia zapomnialam dodac zdjecia ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-02-07 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: prosze o pomoc - wieczna blondynka???
ja widzę Ciebie w troszkę cieplejszym odcieniu włosów, cieniowanie, może grzywka na bok, ale taka dłuższa. przyciemniłabym delikatnie brwi (ale nie za dużo), podkreśliłabym delikatnie oko. hmm sama nie wiem co jeszcze mogę dodać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
ja bym kolor zostawila, bardzo mi sie podoba
![]() ![]() co do makijazu to sie nie znam za dobrze, ale wydaje mi sie ze powinnas miec inny odcien podkladu, jasniejszy, bezowy. ten wydaje sie troche pomaranczowy ale moze to kwestia swiatla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
jestes bardzo ladna kobieta!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Jestes ladna - masz nieprzecietna urode, wiec prosze nie wypisuj takich glupot na swoj temat i nie obrazaj Boga!
![]() Tak jak inne dziewczyny wyzej napisaly ja tez na Twoim miejscu lekko przyciemnila bym brwi, zrobila grzywke na bok (kolor moze zostac - ladnie Ci w blondzie). Podkreslila delikatnie oczy - np. sliwkowym cieniem+tusz. Usta niech zostana naturalne. Juz teraz jest dobrze, wiec tylko drobne poprawki Cie czekaja ![]() Pozdrawiam i powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
grzyweczka na 100%-masz wysokie czolo wiec bedzie ci pasowała, na poczatku mozesz sobie zrobic taka na bok bo nie kazdemu sie muysi podobac grzywka mimo ze sie ladnie w niej wygląda, kolor bym zostawila bo ładny blondzik jest
![]() Brwi łądne masz, więc...tu nic nie zmienilabym ![]() usteczka -dobry blyszczyk, kolor cielisty lub troche rozowawy zeby podkreslic kolor oczka-potrafie sobie ciebie wyobrazic w ciemnym makijazu, takim z pazurem, ala smoky eyes ![]() no i gratulacje dla ciebie za bobaska ![]()
38/40 ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-02-07 o 15:02 Powód: załączenie zdjecia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Aha! Mozesz tez lekko przyciemnic sobie odcien skory (np. jakims samoopalaczem), albo LEPIEJ kup sobie jakis dobry puder brazujacy z efektem rozswietlajacym od razu i zaakcentuj kosci policzkowe, czolo (tzn. tuz pod wlosami - skronie i boki), a takze linie zuchwy. Bedzie super!
I mysle, ze jakbys uniosla troszke wloski do gory to byloby lepiej, a na pewno seksownie ![]() Jeszcze raz pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hey zrobiłam małą przeróbkę
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Zdjecie przerobione w fajny sposob, ale niezafajnie z tej nowej metamorfozie Pani, ktora prosi o porade... Pasemka czern+zolty blond, to oznaka maxymalnego kiczu i w ogole jakos tak nienaturalnie :/ Wyglada teraz troche tak... ceskowato
![]() Daje + za przyciemnienie brwi... Ale wlosy, to istna porazka... Poza tym, uwazam, ze dziewczynie jest lepiej w takich prostych jakie ma - jak dla mnie moglaby je tylko delikatnie podniesc u nasady, by nabraly objetosci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Jesli o kolor chodzi to sie zgadzam
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
chcialam Ci napisac ze jestes na prawde ladna dziewczyna i powinnas byc z siebie zadowolone. masz delkinatna, dziewczencza urode i regularne rysy twarzy - a to powod do dumy
![]() 1) fryzurka - mysle ze z farbowaniem powinnas uwazac, ewentualnie delikatne brazowe pasemka beda fajne wygladac, wizualnie moga dodac wlosom objetosci. do tego proponuje skrocenie wloskow do ramion i delikatne cieniowanie ![]() 2) brazowa henna brwi 3) makijaz - delikatny podklad, opalizujacy roz na policzki, oczy w kolorkach takich jak roz, braz, moze zielen i do tego tusz, na ustach blyszczyk przede wszystkim musisz podkreslic to co piekne. na codzien delikanie, na wieksze wyjscie zaszalej - na moich makijazach z pewnoscia znajdziesz mnostwo ciekawych propozycji. pozdrawiam ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Jesteś taka śliczna
![]() Ten kolor włosów idealnie Ci pasuje. I zgadzam się z wypowiedziami poprzedniczek że włoski trzeba pocieniować i zrobić grzywkę na ukos lub prostą. Porządnie wytuszować rzęsy odrobina błyszczyka i nic więcej Ci nie potrzeba
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny jesteście złote
![]() Przekonalyscie mnie do grzywki ![]() Narazie czuje sie i wygladam jak przerośnięta mysza ![]() A co myslicie o ubraniach dla mnie??? Jakich kolorow powinnam używac a jakich unikac. Nie moge Wam pokazac mojej figury, bo niestety w tej chwili nie nadaje sie na publikacje. Mam wielki bęben ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() No i popatrz jaka jestes do niej podobna, heh ![]() Oczywiscie nie wygladacie jak siostry blizniaczki - chodzi mi tutaj dokladnie o typ urody - odcien wlosow, oczu, skory... Wydaje mi sie, ze w takiej fryzurce byloby Ci super - nie tyle, co grzywka na bok, a po prostu pocieniowac przy twarzy tak zeby z obu stron wloski spadaly na boki czola - bedzie super ![]() To juz sama musisz stwierdzic w czym Ci bedzie dobrze. Kup gazety - Glamour, itp. i popdpatrz tam jak sie kobiety ubieraja - mysle, ze w gazetach gdzies odnajdziesz w koncu swoj styl ![]() Przyciemnilam Ci dekliatnie buzke w takim programie...A do Ciebie nalezy dac wlosy z za uszu, czarna kredka delikatnie obwiedziona dookola oczu, tusz pogrubiajcy, zalotka, czarna, fajna koszula, dopasowane jeansy i jestes dziewczyna na 5! ![]() Uups, zapomnialam o fotce. Przepraszam moderatora za balagan.... Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-02-08 o 17:01 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
masz ładny kolor włosów,na twoim miejscu nic bym nie zmieniał (no może grzywka po skosie). Kobiety zmienne są,więc możesz pofarbowac (ewentuaknie pasemka) włosy na jakis cieplejszy odcień blondu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
Zdecydowanie grzywka lekko w pazurki wstopniowac i na calych wlosach lekko wycieniowac .Kolor najwyzej bym poglebila i uzywala kosmetyki do wlosow blond
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Grzywka na bok, a nie prosta moim zdaniem. Kolor zostawić jaki jest, ale zrobić sobie hennę brwi, bo te są bardzo jasne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hmmm moim zdaniem tak :
http://i.aeri.pl/f/5/5679/g/78206.jpg a kolor bardziej jak twoje brwi taki delikatny i cieply .... mocno wycien wlosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.