|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
jaka zmiana?
witam, czy mogłybyście mi pomóc dobrać jakąś fajną fryzurę do mojej okrągłej twarzy oraz makijaż?kompletnie nie wiem co ze sobą zrobić...mam długie włosy ale mam zamiar je ściąć - czy bedzie mi pasowała grzywka - jeśli tak to jaka?mozecie podać przykłąd fryzury lub zdjęcie i jakiś makijaż? z góry dziękuję!
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jaka zmiana?
Ojej przede wszystkim zrób coś z kolorem włosów bo ten wygląda strasznie
Myślę że orzechowy blond to dobre rozwiązanie Nie wiem jak wyglądasz w rozpuszczonych ale ładnie by Ci było w grzywce na bok i pazurach,włoski do ramion Pozdrawiam
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
hmm ja myśle że bardzo ładnie by wyglądało gdyby włosy miały orzechowy odcień i jednolity kolor bez pasemek a tym bardziej blond
Może jeszcze np. regulacja brwi u kosmetyczki nada bardziej widoczny łuk brwiowy i jeszcze pomalowane rzęsy tuszem i rozpuszczone włosy i najlepiej dobrać taki makijaż który powiększa oczy Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-02-12 o 15:01 Powód: post pod postem |
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jaka zmiana?
nie wiem czy obcięcie włosów to dobry pomysł. wiadomo, że krótkie włosy jeszcze bardziej uwydatniają okrągłą buzię. przede wszystkim zmień kolor włosów.
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
moze tak?
nie ma edycji wiec pos pod postem tutaj troche rozjasnilm foto Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-02-12 o 16:47 Powód: post pod postem |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.