|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Poryszczka, zimno lub jakieś inne dziadostwo?
Mam problem. Jestem całkowitym laikiem jeśli chodzi o medycynę ale postaram sie opisać wszystko najlepiej jak potrafię .Pojawia sie to jak ostro mnie przewieje i jestem przeziębiony. Między ustami a nosem, chodź raz nawet na plecach w okolicy łopatki. Teraz właśnie wywaliło mi to nad wargą . Wygląda jak jakaś krosta, tylko olbrzymia i która dopiero się tworzy- całe miejsce jest lekko spuchnięte, zaczerwienione i twarde, przy lekkim ucisku odczuwam ból. Najgorsze jest to, ze czuje jakby w tym miejscu mi ściągało twarz i warga mi spuchła. Obecnie 1 cm średnicy. Ropnych punkcików jak na razie nie zauważyłem. Może mi ktoś powiedzieć co to może być i czy można to jakoś wyleczyć domowymi sposobami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poryszczka, zimno lub jakieś inne dziadostwo?
dlaczego zakladasz 2 takie sama tematy nie uzyskasz w ten sposob szybciej odpowiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poryszczka, zimno lub jakieś inne dziadostwo?
nie mam niestety pojecia co to jest.Dobrze by bylo pojsc do lekarza pierwszego kontaktu i mu to pokazac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.