|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Jeansowa kurtka Bershka - do czego nosic?
Jakis czas temu kupilam sobie wiosenna kurtke w Berschce - kurtka jest z jeansu jak widac na fotkach.
Bylo to troche pod wplywem TZ-ta ale nie ukrywam ze kurtka sama w sobie tez mi sie podoba, z tylu jest fajnie skrojona i dopasowana - jak zakiecik. Jednak zastanawialam sie jak one bedzie wygladala do jeansow i jakos nie jestem pzrekonana. Chociaz pomyslalam ze moze wygladala by ok do jeansow w calkiem innym odcieniu np na maxa ciemnych lub jasniutkich i do tego zeby z pod kurtki wystawala jakas dluzsza bluzka, ktora dzielila by spodnie i kurtke. Co wogole myslicie o tej kurteczce? Chetnie poogladam tez jakies zestawy w takimi kurtkami. Dolaczam jesczze spodnie jakie ostatnio kupilam ( w tym samym sklepie ) wydaje mi sie ze do nich tez bedzie pasowala. Jak myslicie? |
|
|
|
|
#2 |
|
mała księżniczka
|
Dot.: Jeansowa kurtka Bershka - do czego nosic?
bardzo fajna kurtka - mysle , że bedzie pasowała do spodni (innych niż niebieskie jeansy)... a tal do wszystkiego
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie przepadam za jeansową górą. Krój ma ładny, ale ja bym jej nie łączyła z żadnymi jeansowymi spodniami, bo połączenia jeans-jeans mi w ogóle nie leżą.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
nie, nie, dzinsowa gora i dol to dla mnie taki mundurek... mysle, ze granatowa albo ciemno niebieska kurtka pasuje do cczarnego dolu
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ladna kurteczka
ja bym polaczyla z czarnymi spodniami(nie na kant,po prostu takie hmm sportowo-eleganckie,zwykle ) lub jeansami, ale tylko i wylacznie w tym samym odcieniu co kurtka, bo np.jasne jeansy lub czarne jeansy + Twoja kurtka,moim zdaniem beda wygladaly koszmarnie.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym nosiła do ciemnego dołu, tj. czarnych spodni. A kurteczka sama w sobie jest bardzo ładna, mam podobną tzn. ma taki sam krój, jest trochę ciemniejsza. Noszę ją właśnie do ciemnych spodni i myślę że wygląda to ok
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
tak jak moje poprzedniczki tez uważam ze do czarnych spodni , rurek czy jak nie lubisz to jakis zwyklych
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
nie cierpie polaczenia kurtki dzinsowej z dzinsami, dla mnie jest to strasznie kiczowate. takze juz chyba lepsze by byly jakies materilowe spodnie lub materialowa sportowa spodniczka.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ok wiec tak:
1,2 czarne spodnie z materialu.... przepraszam za pomazane lustro ![]() 3 bezowe jak by jeansy 4,5 ciemno granatowe jeansy 6 bezowe 3/4 ( na foto wygladaja jak by byly satynowe ale nie sa, nie swieca sie tak ) |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
7 bezowe 3/4 tyl
8,9 szare jeansy Moze macie gdzies z neta zestawy z podobnymi kurtkami? |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem najlepiej w:
- 1,2 czarne spodnie z materialu.... przepraszam za pomazane lustro - 3 bezowe jak by jeansy chociaż nawet w ciemnych jeansach wygląda ok ![]() Jak dla mnie - do (prawie) wszystkiego
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Uważam,że najlepiej wyglądasz w połaczeniu nr 1(czarne spodnie) oraz ewentualnie w połaczeniu nr 2(czyli beżowe).
Reszta połączeń mi się nie podoba
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Kurteczka jest bardzo fajna
Najbardziej podoba mi się - podobnie jak dziewczynom - połączenie z czarnymi i beżowymi spodniami.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Dżinsowa kurtka pasuje praktycznie do wszystkiego. Ale faktycznie do dżinsu, zwłaszcza w tym samym odcieniu może wyglądać nudno. Taka kurteczka pasowałaby np do spódnicy w jakimś mocnym kolorze (teraz mocne kolory są modne, czerń, czerwień, granat, itd...). Mam kilka fotek z kurteczką w różnych zestawieniach.
A ten zestaw http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6710730 to po prostu bomba! Wszystko dzięki tej zielonej bluzce. Edytowane przez Tajemnicza667 Czas edycji: 2013-12-29 o 10:15 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej wg mnie jakies spodnice/sukienki
o a moze olowkowa spodnice??
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
trendy wg www.people.com
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
niedawno w tv styliści mówili, że nie należy łączyć jeansu! jak masz jeasnową kurtke to spodnie powinny być z innej tkaniny, bo po prostu zginiesz w tym jeansie, jesli nieumiejętnie to połączysz
wg mnie kurteczka będzie pasować do dłuższej [do kolan] spódnicy np. w modne teraz kwiaty! albo jednobarwnej. Ja osobiście uwielbiam połączeniu białych szerokich lnianych biodrówek z jeansową dopasowaną kurtką i jakimś przyjemnym topem kombinuj!
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Według mnie najbardziej pasuje do czarnych spodni z pierwszego zdjęcia
Sama mam ten problem bo mam chyba ze trzy jeansowe kurteczki kupione pod wpływem chwili i jakoś ani razu żadnej nie założyłam bo stwierdziłam, że do niczego mi nie pasują ale teraz mam wizję żeby założyć ją do sukienki albo do spódnicy
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6712104
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6712848 tu super a z Twoich propozycji najbardziej podoba mi się w połączeniu z czarnymi spodniami ale rzeczywiście może pokombinujesz z kieckami. |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety w sukienkach nie chodze a spodniczke mam jedna krociutka z czarnego jeansu - nosze tylko w lato
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja cos czuje ze bede ja rzadko nosila Co prawda mozna ja zwrocic do 30 dni ale ja w Gdansku bede dopiero 18 kwietnia ![]() Pozostaje mi dokupic lub uszyc sobie jeszcze jedne czarne spodnie i moze jeszcze jakis inny klor, jak myslicie jakie beda pasowaly? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
tez uwazam ze dzinsu nie powinno się łączyć
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja strasznie nad tym ubolewam ale nie lubię nosić materiałowych spodni tylko praktycznie jeansy no wiec kurteczki poleżą aż się ciepło zrobi żeby do sukienki założyć Z czarnymi wygląda super a z innym kolorem hm moze z brązowym? Musisz pokombinować
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Ale czarne spodnie nie muszą być materiałowe, mogą być np. sztruksowe.
|
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
A ja wole połączenie takiej kurteczki z jasnymi spodniami bo z czernią mi się gryzie
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.

) lub jeansami, ale tylko i wylacznie w tym samym odcieniu co kurtka, bo np.jasne jeansy lub czarne jeansy + Twoja kurtka,moim zdaniem beda wygladaly koszmarnie.

Co prawda mozna ja zwrocic do 30 dni ale ja w Gdansku bede dopiero 18 kwietnia 
Musisz pokombinować