![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() dobry fryzjer Rumia
dziewczyny czemu piszecie tak zle o fryzjerach w Rumi?????!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry fryzjer Rumia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
ja polecam pania fryzjerke w Rumi na ul.Dębogórskiej (studio fryzjerskie "wiola") salonik prowadzi młoda dziewczyna b.sympatyczna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
nie polecam fryzjerów w Rumi podaje liste gdzie bylam i wiecej bym tam nie poszla np.na derdowskiego (ceny z kosmosu panie nie sa zbytnio mile) nie potrzfia ladnie obcinac wl. na dębogórskiej na 1 pietrze i wiele os.u tej pani bylo i nie zadowolone wyszly
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hmmmm... jak patrze na te bledy ortograficzne to zdecydowanie nie nabieram ochoty na udanie sie do tego fryzjera.. cokolwiek bys o nim nie napisala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziwnie zachwalasz ten zakład fryzjerski. W każdej twojej wypowiedzi (których masz aż 10) albo zachwalasz tą bardzo sympatyczną fryzjerkę albo krytykujesz zakłady, które znajdują się blisko salonu Wiola. Czy ty przypadkiem nie jesteś właścicielką tego zakładu fryzjerskiego? A z tego co słyszałam, ta dziewczyna ma niewielkie doświadczenie, a ja takim fryzjerom nie ufam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: fatalny fryzjer w rumi!!!!!:(
no tak.....te zakłady mieszczą się niedaleko wspaniałego salonu "Wiola", który tak polecasz...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dot.: fatalny fryzjer w rumi!!!!!:(
Ja odwiedziłam też już chyba wszystkich fryzjerów w Rumi tragedia, jeżdże więc do Gdyni, choć u Wioli jeszcze nie byłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a ja polecam panią Iwonkę, na przeciwko zoologicznego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
![]()
byłam w zeszłym tygodniu w tym saloniku fryzur u pani wioletki polecanego na forum ul.Dębogórska
![]() Edytowane przez zozole Czas edycji: 2009-09-28 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
dzisiaj była moja kuzynka w zakładzie fryzjerskim wiola robiła pasemka i podcinała koncówki i bardzo ładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Fryzjer w Rumi
Dobry fryzjer w Rumi najlepiej facet ? Znacie takiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
odradzam wspomniany zakład WIOLA. tanio, bezgustownie. Miałam mieć pocieniowane włosy do ramion. Całkowicie je poszarpała, tworząc jakieś fantazyjne nierówne linie, z jednej strony miałam dłuższe z innej krótsze. Wstydem było nosić je rozpuszczone. Totalny brak profesjonalizmu. Po miesiącu poszłam do innego fryzjera. Musiała ściąć włosy i je wyrównać. Sama była zdziwiona kto mi taka krzywdę wyrządził.
Radziłabym ostrożność w doborze fryzjera. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
U WIOLI byla moja kolezanka i byla nie zadowolona. Tam na pewno nie trafie. Szukam dalej faceta fryzjera bo wczoraj slyszalam ze gdzies jest na Janowie ale gdzie to nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Pewna zaletą co jest dosyc fajne w tym zakladzie u wioli to oszczednosć czasu jesli czodzi o usługi 2 w 1 jak robię włoski (np.pani fryzjerka nakłada mi pasemka ) to w tym samym czasie pani manikurzystka robi mi pazurki. I zawsze jak sie umawiam do pani na włoski to sie pytam czy można to zgrac jakos razem i nie mam problemu nie musze bynajmniej drugi raz dodatkowo przychodzic np.na przedłużanie pazn. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Samo mowi przez siebie, jesli umawiasz sie na wlosy i jest miejsce na paznokcie od razu, to znaczy ze nie ma duzo klientek . Ja jednak wierze to co dziewczyny pisza i omijac bede ja z daleka. Zreszta tak jak pisalam widzialam wlosy kolezanki robione przez WIOLE.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
zozole jeszcze jeden post na temat P.Wioli a otrzymasz bana za spamowanie forum.Prosze zapoznac sie z Regulaminem oraz zasadami forum fryzjerskiego.
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-02-09 o 16:39 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Mogła bym polecic także gabinet fryzjersko kosmetyczny " Oasis" czy jakos tak. Miesći sie on przy ul.Cejnowej nr.niestety nieznam ale znajoma jest tam czestym bywalcem i chwali sobie dziewczyny włoski ma zrobione ładnie ceny maja ponoć przystepne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
![]()
Byłam w salonie Wiola raz i wiecej sie nie wybieram!
Poszłam sobie w zeszłym roku na miesiąc przed porodem, żeby sobie poprawić humor, a efekt był zupełnie odwrotny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla mnie masakra i nie polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny...znajoma z pracy poleciła mi fryzjerkę z Rumii. Chyba jest to ulica Dąbrowskiego. Są tam dwie fryzjerki Justyna i Iwona. Czy któraś z Was korzystała z usług tych fryzjerek? Będę wdzięczna za opinie. Jak dzwoniłam to cena za baleyage 70 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
witam ja od niedawna odwiedzam salon fryzjerski wiola i jestem baardzo zachwycona obsługą,pracuja tam mlode miłe dziewczyny ,z tego co wiem to pracuja tam dwie fryzjerki.Dofryzjerki do której przychodzę są dosyc długie terminy ale moim zdaniem warto czekać. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Pewna zaletą co jest dosyc fajne w tym zakladzie u wioli to oszczednosć czasu jesli czodzi o usługi 2 w 1 jak robię włoski (np.pani fryzjerka nakłada mi pasemka ) to w tym samym czasie pani manikurzystka robi mi pazurki. I zawsze jak sie umawiam do pani na włoski to sie pytam czy można to zgrac jakos razem i nie mam problemu nie musze bynajmniej drugi raz dodatkowo przychodzic np.na przedłużanie pazn. ![]() o pracuja tam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
ja polecę salon Calmia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
![]()
UWAGA NA TEN SALON, OMIJAĆ Z DALEKA!!!!
Wiem, że to wątek o fryzjerze ale muszę to opisać, salon niby kosmetyczny znajdujący się w tym miejscu gdzie jest fryzjer. Po pierwsze salon kosmetyczny to malutki pokoik, w którym pierwsze co zauważyłam brudną na maksa parafiniarkę i woskownicę, pare produktów bielendy brudnych na opakowaniach postawionych na krzyż za szklaną szafką, fotel na którym miałam się położyć miał od kolan w dół położony pognieciony papierowy ręcznik i na tym leżałam! Nie wiadomo czy był od wczoraj czy od przedwczoraj! Nie zostałam przykryta żadnym kocykiem, po prostu niczym. pani nawet czegoś takiego nie zaproponowała. To pomieszczenie jest oddzielone od fryzjerskiego pokoju ścianka działową i drzwiami tylko do połowy sufitu, więc słychać suszarki, rozmowy fryzjerki z klientami, głośno grające radio (w miejscu kosmetyczki nie ma żadnej muzyki, wogóle żadnego radia, wieży itp) i do tego auta przejeżdżające i psy szczekające, gdyż drzwi zewnętrzne są otwarte i znajdują się przy samym małym pokoju kosmetyczki. Zero prywatności i swobody. I kompetencji do czego teraz przejdę. Miałam mieć oczyszczanie pleców i twarzy, pierwsze co to miałam parę minut robioną kawitację a babka nawet nie spytała mnie o przeciwwskazania - a co jak bym była np.w ciąży lub miała rozrusznik?!, żadnej ampułki, żadnego masażu, maska położona na 11 minut, druga na 13 minut choć babka nałożyła i wyszła mówiąc, że wróci za 20 minut ale ja obserwowałam czas na swojej komórce, wszystko byle jak i na odpierdziel, żadnej porady, każde pytanie zbyte krótką prostą odpowiedzią-totalny brak podejścia i wiedzy, warunki beznadziejne ale meritum przebiło wszytko. Pytam ile się należy i słyszę 260zł!!!! Jak żyję i chodzę po gabinetach to jeszcze nigdy nie spotkało mnie coś takiego, ludzie strzeżcie się tego miejsca! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
witam serdecznie ......... polecam fryzjer wiola korzystam z usług tych pań jestem zadowolona kolorek super cięcie również
(trafiłam tam zupełnie przypadkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Popracuj nad językiem i marketingiem. Wstyd dziewczyno, lepiej zamiast wydawać kasę na fryzjera zainwestuj w słownik. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Kiedy jeszcze chodziłam na farby i cięcie do fryzjera, to zawsze zadowolona wychodziłam właśnie od Wioli.
Wcześniej chodziłam do różnych fryzjerów w Gdyni i z reguły kończyło się tak, że sama w domu poprawiałam ich dzieła, a farby spływały z włosów w ciągu max 2 tygodni. W miarę było jeszcze w Goldwell na ul. Wrocławskiej, ale ceny dość wysokie. Obecnie zainwestowałam w nożyczki i sama tnę włosy co jakiś czas. Przy długich nie jest to problemem. A farbuję henną raz na jakiś czas. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.